Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 15. szerda

Octavia

Octavia Scout: A lifestyle-kombi harmadik generációja

Új Octavia Scout modellváltozat is tartozik a Skoda Octavia új nemzedékéhez. A robusztus kiegészítők, offroad-stílus, megnövelt szabadmagasság és összkerékhajtás jellemezte Combi verzió sikertörténete 2007-ben vette kezdetét, s e vonásai a Skoda „bestsellerének” negyedik generációjában is felfedezhetők a modell kínálatában. A multifunkciós lifestyle-kombi érzelmekben gazdag formavilága mellett még elődjénél is több helyet kínál és kívánságra első ízben elsőkerékhajtással is kapható.

részletek

Videón az új Skoda Octavia világpremierje

Nagyszabású belépő az új Skoda Octavia számára: 700 vendég, köztük számos VIP-meghívott előtt mutatta be hétfő este a Skoda a Prágai Nemzeti Galéria Vásárpalotájában az Octavia negyedik generációját. A Skoda „bestsellere” a Jesse Milliner dzsessz-muzsikus által kifejezetten ezen alkalomra komponált, s a Cseh Filharmonikus Zenekar, illetve a Time for Three vonóstrió előadásában megszólaló „Opus Octavia” hangjaira gördült ki a reflektorfénybe. Az internetes élő közvetítésen tízezrek követték a bemutatót.

részletek

Az új Skoda Octavia: Továbbfejlesztett technika és dizájn

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. november 6. – A ŠKODA márka szíve, ikonja és volumenmodellje: 60 éves jubileumához illeszkedve mutatja be megújult „bestsellerét” a cseh autógyártó. A ŠKODA OCTAVIA negyedik generációja minden méretében növekedett, így hosszabb és szélesebb elődjénél, miközben még tágasabb csomagteret kínál. A ŠKODA új formai nyelvezetének köszönhetően az OCTAVIA érzelmekben még gazdagabb hatást kelt, teljes egészében új beltér-koncepciója pedig kiemelkedő funkcionalitását és egyedülálló térkínálatát igényes anyagválasztással, illetve ötletes részletmegoldásokkal ötvözi. Mindemellett számos új connectivity-megoldás és vezetői segédrendszer jelzi a márka innovációs erejét a kompaktkategóriában. Mindezen kvalitásokat kiemelkedően kedvező ár/érték-arány és a már jól megszokott, színvonalas ŠKODA-minőség teszi teljessé.

részletek

Tervvázlatokon az új Skoda Octavia

Első pillantás a Skoda legtöbb példányban eladott típusának negyedik generációjára. Az új Octavia következő szintű formanyelve sokkal érzékibb, mint valaha...

részletek

60 éves a Skoda Octavia

A Skoda Octavia a gyártás beindításának 60. évfordulóját ünnepli. E legendás modellből az első példányok 1959 januárjában gördültek le a Mlada Boleslav-i gyártósorokról. A népszerű kompakt modell örökségét a modern korszak első Octavia nemzedéke az 1990-es évek közepétől folytatta.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia RS 2.0 TSI DSG

A nemrég ráncfelvarráson átesett cseh sikermodell alapváltozata után a sportkivitelt is próbára tehettük. Az RS annyira izmos és látványos, amennyire csak egy Skoda lehet.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia 2.0 TDI DSG

A legkelendőbb Skoda újjávarázsolása némileg megosztja a márka rajongóit, de tesztünk során kiderült, felesleges az aggodalom: a megosztott első fényszórók semmit nem rontottak kategóriája egyik legnépszerűbb autójának minőségén.

részletek

Rivaldafényben a Skoda legfrissebb modelljei

Számos világ- és autószalon-premierrel érkezik a Skoda a Genfi Autószalonra. A márka 2-es pavilonbeli standjának középpontjában „bestsellere”, a Skoda Octavia két változata áll.

részletek

Elkezdődött a megújult Skoda Octavia gyártása

Ma gördült le első alkalommal a szerelőszalagról Mladá Boleslavban a megújult Skoda Octavia. Átdolgozott orr- és farkialakítással, illetve a vezetői segédrendszerek, az infotainment és a connectivity területein egyaránt a legkorszerűbb megoldásokkal írja tovább a Skoda e modellsorozat sikertörténetét. Az elmúlt 21 esztendő során több mint ötmillió vásárló döntött az Octavia család valamely tagja mellett.

részletek

Skoda Octavia – A széles körűen felfrissített „bestseller”

Még markánsabb formák, megújult felszereltség, a vezetői segédrendszerek, az infotainment és a connectivity területein pedig egyaránt a legfejlettebb technikák – ismét csúcsformában érkezik a Skoda Octavia.

részletek

Bécsben ünnepli világpremierjét az Octavia

Felgördült a függöny a Skoda márka legsikeresebb típusának felfrissített változata előtt: pénteken került sor az átfogóan továbbfejlesztett Skoda Octavia premierjére.

részletek

Sokoldalú taggal bővül az Octavia családja

Folytatódik a Skoda Octavia család teljes körű megújulása. A Limousine, a Kombi és a leggyorsabb modellváltozat, a Skoda Octavia RS után most a sorozat legsokoldalúbb tagja érkezik számos műszaki és felszereltségbeli újdonsággal.

részletek
Olvastad már?