Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Nordschleife

Ilyen egy F1-es kör visszafelé a Nordschleifén

A legendás Zöld Pokolban az eredeti menetirányban sem száguldanak már régóta Formula-1-es autók, a virtuális játékok világában azonban ellentétes irányban is ki lehet próbálni a nyomvonalat.

részletek

Ilyen egy pályanap a Nordschleifén

A zöld pokolban nem csak versenyeket tartanak, így a profi pilóták mellett mások is kipróbálhatják magukat a legendás pályán. A népszerű vlogger, Tom Scott most megmutatja ennek részleteit

részletek

WTCR: Kettős Hyundai-siker, Tassi a 4.

Michelisz Norbert és a Zengő is rosszul jött ki a rajt utáni kavarodásból, Tassi Attila viszont nagyot ment, kettőt előzött és a negyedik helyen zárt - Vernay győzelmét csak Engstler veszélyeztette.

részletek

Monteiro kihasználta a káoszt, Michelisz 5.

Fordulatos versennyel indult a WTCR-idény a Nordschleifén, ahol a hondás az utolsó egyenesben kapta el Mullert. Michelisz a rajt utáni lökdösődés után mentett nagyot, Tassi is pontot szerzett.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről Bakuban!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de lesz MotoGP is Barcelonában, míg a WTCR-esek a Nordschleifén kezdik meg az idényt – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Mit tud Hamilton a Nordschleifén?

Egy érdekes kísérletet tett az alábbi szimulátoros, aki kipróbálta, mire menne Lewis Hamilton és a Mercedes 2021-es F1-es autója a világ egyik legveszélyesebb és legizgalmasabb pályáján, a Nordschleifén.

részletek

Elhunyt a „Nürburgring királynője”, Sabine Schmitz

51 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Sabine Schmitz, aki elsősorban a Nordschleifén szerzett tapasztalata révén vált ismertté: kétszer a nürburgringi 24 órást is megnyerte.

részletek

Mire megy Sainz a havas Nordschleifén a Ferrarival?

Ilyen próbálkozást a való életben nem fogunk látni: Carlos Sainz a havas Nordschleifén csapatja a 2021-es Ferrarival. Bordázott gumikkal is nehéz dolga van, így többször vészesen közel kerül a falhoz.

részletek

Videó: F1-es autóval, hóban, a Nordschleifén?

Az ünnepek alatt jut idő egy kis bolondozásra is, ezt mutatja meg ez a YouTuber, aki a hófödte Nordschleifén köröz egy 2018-as F1-es Ferrarival.

részletek

M1RA-tripla a Nordschleifén, közel a bajnoki cím

Mindhárom németországi versenyt magyar szimulátorosok nyerték a WTCR Esports utolsó előtti fordulóján, Báldi Gergő pedig tetemes előnyre tett szert a finálét megelőzően.

részletek

Soha nem akar a Nordschleifén versenyezni Ricciardo

A Nürburgring ikonikus 21 kilométeres vonalvezetése számos versenyző bakancslistáján ott van. Daniel Ricciardóéról azonban végleg lekerült, mikor az Eifel Nagydíj előtt egy Renault Megane-nal kipróbálta a pályát, és alaposan megijesztette magát.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör a Nordschleifén az idei Ferrarival

A WTCR ottani versenyei után és az F1 nürburgringi futamát megelőzően a virtuális világban nézhetjük meg, milyen lenne, ha a Formula-1 is a legendás, 20 km-nél is hosszabb nyomvonalon versenyezne.

részletek