Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 20. vasárnap

MiltonKeynes

Börtönbe mennek a Red Bull kifosztói

Bűnösnek találta és kettő és hét év közti hosszúságú börtönbüntetésre ítélte egy brit bíróság annak a bandának a tagjait, mely 2014 decemberében elrabolta a Milton Keynes-i F1-es csapat trófeáit.

részletek

Őrizetben a Red Bull-trófreák elrablói

A BBC információ szerint a brit rendőrség négy főt is őrizetbe vett, akik kapcsolatba hozhatóak a Red Bull főhadiszállásán elkövetett rablásokkal - decemberben 60 trófeát tulajdonítottak el Milton-Keynesből.

részletek

Videón a Red Bulltól trófeákat lopó betörők

A BBC News hozta nyilvánosságra a biztonsági kamerák felvételeit, melyek azon az estén készültek, amelyen betörtek a Red Bull bázisára, és hatvan F1-es trófeát tulajdonítottak el.

részletek

Tóból halászták ki a Red Bull ellopott trófeáit

Nincs április 1-je és a GPUpdate.net általában megbízható forrásnak számít, ezért bár első olvasatra kissé furcsának tűnik a lenti hír, de hajlunk rá, hogy jó eséllyel igaz, ezért mi is beszámolunk róla kedves olvasóinknak.

részletek

A Red Bullt letaglózta a nagy kárt okozó betörés

A Red Bull közleményt adott ki a csapatuk Milton Keynes-i F1-es gyárát ért támadással kapcsolatban. Christian Horner azt mondja, az eltulajdonított trófeák csak az istálló számára bírnak nagy értékkel.

részletek

Ellopták a Red Bull trófeáit a csapat gyárából

A német Sport Bild jelentése után már a rendőrség is megerősítette, hogy az éjszaka során kirabolták a Red Bull főhadiszállását, ahonnan a betörők 64 ezüsttrófeát vittek el magukkal.

részletek

Vettel bajnoki autóját kapja majd ajándékba

Sebastian Vettel kedden ellátogatott Milton Keynesbe, hogy búcsút vegyen volt csapatától, mellyel négyszer ért fel az F1 csúcsára. Fantasztikus búcsúajándékot kap majd – de még nem most...

részletek
Olvastad már?