DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Őrizetben a Red Bull-trófreák elrablói

A BBC információ szerint a brit rendőrség négy főt is őrizetbe vett, akik kapcsolatba hozhatóak a Red Bull főhadiszállásán elkövetett rablásokkal - decemberben 60 trófeát tulajdonítottak el Milton-Keynesből.

F1-es körökben egyszerre volt meglepő és megdöbbentő hallani, hogy a Sport Bild, később a BBC jelentései szerint nagyjából tíz maszkos férfi betört a Red Bull Milton Keynes-i gyárába, és hatvan trófeát is eltulajdonítottak a csapat 176-ra rúgó tetemes gyűjteményéből. 10 nappal később egy tóban megtalálták az eltulajdonított értékek egyharmadát, de az elkövetőknek ez idáig nem sikerült a nyomára bukkanni.

A BBC Crimewatch című tévéműsora szerint négy, a rablásban részt vevő személyt is letartóztattak, noha a Thames Valley-i rendőrség még nem erősítette meg az értesülést. A műsor vezetője, Sonali Shah úgy nyilatkozott, hogy „januárban a segítségüket kértük a Red Bull Milton Keynes-i központjából ellopott trófeák ügyében. Legfrissebb információink szerint négy, a lopással kapcsolatba hozható férfit letartóztatták, és jelenleg is őrizetben vannak.”



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: