Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

MidOhio

Power domináns győzelmet aratott Mid-Ohióban

A pole-ból induló ausztrál csak a bokszkiállások idejére engedte ki a kezéből a vezetést, így végre nyerni tudott idén. A bajnokságot vezető Scott Dixon tizedik lett, de így is jelentős az előnye.

részletek

IndyCar: Dixon megakadályozta az újonc svéd győzelmét

A kétkiállásos stratégia volt a nyerő a hárommal szemben Mid-Ohióban: Felix Rosenqvist kilenc századmásodperccel bukta a győzelmet, a bajnokság éllovasa pedig az utolsó körben esett ki.

részletek

IndyCar: Rossi kitaktikázta Wickenst

Egyedül Alexander Rossi járt kétszer a bokszban a széria Mid-Ohió-i versenyén: ez a stratégia bizonyult nyerőnek. A háromszor kiálló Robert Wickens úgy véli, a problémás lekörözések nélkül megszorongatta volna az amerikait.

részletek

Nem született orosz győzelem az IndyCarban

Mihail Aljosin úton volt első tengerentúli sikere felé, de egy bokszutcai incidens miatt hosszú szünet után Simon Pagenaud szerezte meg idei negyedik győzelmét Ohióban.

részletek

Rejtélyes sérülés után Pagenaud a pole-ban

A Penske francia versenyzője már idei hatodik rajtelsőségét ünnepelhette Mid-Ohión, noha a Honda Indy 200 kvalifikációját megelőzően a legkevesebb szorzóval minden bizonnyal Scott Dixon pole-pozíciója bírt.

részletek

Gyanús szituáció a hétvégi IndyCar-futamon is

A 2008-as F1-es ütközésbotrányhoz hasonló gyanú merült fel az IndyCar hétvégi futamával kapcsolatban: a sárga zászlón sokat bukó Montoya szerint különös volt Sage Karam megpördülése.

részletek

Rahal újabb lépést tett a bajnoki cím felé

Inkább taktikai, mintsem kerék-kerék elleni csaták jellemezték az IndyCar mid-ohiói futamát: az utolsó kerékcsere-szakasz után az amerikai állt az élre, és vissza sem nézett, második győzelmét szerezve idén.

részletek
Olvastad már?