DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Mekies

Baumgartnert méltatta a VCARB új főnöke Las Vegasban

Baumgartner Zsoltról is beszélt első csapatfőnöki bevetése alkalmából a Visa Cash App RB vezére, Laurent Mekies, akinek csak jó emlékei vannak honfitársunkról.

részletek

„Nehéz lesz a szezon eleje” – Mekies

A VCARB új főnöke szerint idő kell, mire az új szakemberek megvetik a lábukat a csapatnál – viszont azt is elmondta, hogyan kovácsolnának előnyt abból, amire sokan hátrányként tekintenek.

részletek

Új sportigazgató a Ferrarinál, Mekies hivatalosan is távozik

Megtörtént a Scuderia bejelentése: az AlphaTauri leendő csapatfőnöke a Belga Nagydíjon már nem lesz ott a csapattal. Az utód Diego Ioverno.

részletek

A magyar lesz Mekies utolsó versenye a Ferrarinál

Az AlphaTauri leendő csapatfőnöke a Magyar Nagydíj után elköszön Maranellótól – értesült az olasz sajtó.

részletek

Red Bull-oldaldobozt kap a Ferrari is Barcelonában?

A Mercedes után a Ferrari sem erőlteti saját útját, inkább utánoz – a nagy fejlesztési csomag része a megújuló hátsó felfüggesztés, padló és oldaldoboz. A várt első futómű azonban kimarad a hétvégi újdonságok közül.

részletek

„Túszcsere” a Ferrari és a Red Bull között? Horner reagált

A Red Bull F1-es főnöke állítja: a pletykákkal ellentétben egyetlen felsővezető sem tervez átigazolni tőlük Maranellóba.

részletek

„Nem nagy dráma” a Ferrarinak a sportigazgató elvesztése

Az AlphaTaurihoz aláíró Laurent Mekies miatt változások jöhetnek a Ferrari szervezeti felépítésében, de a szakember távozása nem befolyásolja túlzottan az istállót az olaszok csapatfőnöke szerint.

részletek

„Kifejezetten bízom Fred megközelítésében” – Sainz

Carlos Sainz a bakui hétvége előtt Laurent Mekies és Franz Tost méltatása mellett kifejtette, hogy jó dolgok következnek a maranellói alakulat számára.

részletek

Csapatfőnök-kinevezés, szexizmusvád, Hamilton nem tökéletes – szerdai F1-es hírek

A nap nagy hírét az estére tartogatta az AlphaTauri – előtte Lewis Hamilton, Mohammed ben Sulayem és Marc Marquez voltak a főszereplők. Ez történt április 26-án.

részletek

Bejelentve: Új csapatfőnök az AlphaTaurinál

Franz Tost a 2023-as szezon végén távozik a faenzai istállótól, a helyét pedig Laurent Mekies, a Ferrari sportigazgatója veszi át – a vezetés más posztokon is változik.

részletek

Sajtó: Az AlphaTaurihoz tart Mekies?

Lapértesülések szerint a Red Bull második számú istállójához igazolhat át a Scuderia F1-es sportigazgatója. Állítólag érkeztek ajánlatok a csapat megvásárlására is.

részletek

„Laurent a jövőnk egyik kulcsfigurája” – Vasseur cáfol Mekies távozásával kapcsolatban

Frederic Vasseur cáfolta a Laurent Mekies távozásáról szóló híreszteléseket, a Ferrari francia sportigaztatójára ugyanis kulcsszerep vár a jövőben.

részletek