DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd

Mekies

Félteni kell az F1-et? – szombati hírek

Bízik Ricciardóban a VCARB, a Mercedes nem siet sehova Antonellivel, egy egykori steward és egy promóter a vészharangokat kongatja – szombati F1-es hírek és sztorik.

részletek

Exkluzív: Ezért bíznak Ricciardóban az RB-nél

Nincs jó szezonja Daniel Ricciardónak, azonban a Visa Cash App RB-nél bíznak az ausztrálban – jelentette ki a Formula.hu-nak Laurent Mekies.

részletek

Továbbra is hisz Ricciardóban az RB

Laurent Mekies csapatfőnök látja a fejlődés jeleit a többszörös F1-es futamgyőztes ausztrálon: a közeljövőben érkeznek is újítások, amelyek segíthetnek neki.

részletek

„Fél tizedek döntenek” az F1-es alsóházban

Laurent Mekies szerint csak akkor szerezhet pontot az F1-es mezőny második fele, ha mindent tökéletesen csinál, és ez éles munkára sarkall mindenkit.

részletek

„Nincs hátulütője” – támogatják az új pontrendszert az F1-es csapatfőnökök

Jelenleg öt csapat is gyakorlatilag nulla pontért küzd a versenyek többségén – mutattak rá többen is. A jelek szerint elfogadhatják az új szisztémát.

részletek

„A sebesség számít, és az megvan” – Mekies Ricciardóról

Védelmébe vette ausztrál pilótáját a Visa Cash App RB F1-es főnöke: szerinte sokat javult az utóbbi hetekben a rutinos versenyző formája.

részletek

„Tsunoda évről évre meglepi az F1 világát”

Nem bánt szűkmarkúan a dicséretekkel Yuki Tsunoda jellemzésekor csapatfőnöke, aki szerint Daniel Ricciardo kiváló referenciát jelent a japán F1-es pilóta számára.

részletek

A VCARB minden lehetőséget megad Lawsonnak

Mindent meg akarnak tenni azért a Visa Cash App RB-nél, hogy a lehető legjobban felkészítsék Liam Lawsont az F1-es szereplésre – erről beszélt a csapatfőnök, Laurent Mekies.

részletek

Kritikák minden irányból – vasárnapi F1-es hírek

Az Alpine-t, az F1-et és az F1 Academyt is kritikával illették – no meg egy kicsit Zak Brownt is. Tsunoda a Red Bullhoz menne, a Saubernél reménykednek. Vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

részletek

VCARB: Nem is hasonlít az autónk a Red Bullra

Nem változtathat az F1 a csapatok együttműködéséről szóló szabályokon csak azért, hogy Zak Brown kedvében járjanak, a Red Bull pedig nem téved szürke zónába – így érvelt a VCARB csapatfőnöke.

részletek

„Sportszerűtlen viselkedés” – kifakadtak a Haas taktikájára a Visa RB-nél

Nem tetszett a Visa RB-nek, ahogy a büntetett Magnussennel feltartották a bolyt, hogy így szerezhessen pontot Hülkenberg az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

Szétszakadó F1-mezőnyre figyelmeztet az RB

Abban az esetben, ha megtiltanák az alkatrészek megosztását csapatok között: Laurent Mekies szerint a sportág hosszú távú célkitűzéseit kell szem előtt tartani.

részletek