Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Mekies

Mekies: Van mit magunkkal vinnünk 2020-ból

Az olaszok sportigazgatója értékelte a Scuderia 2020-as évét, mely bár a legrosszabbak egyikeként vonul be a történelembe, de a csapat dolgozóinak küzdeni akarása példaértékű a szemében.

részletek

Már a szezon előtt tudta a Ferrari, hogy pocsék évük lesz

Évtizedek óta nem szerepelt ilyen harmatosan a maranellói gárda, mint idén: Laurent Mekies sportigazgató ez már a teszteken látszott. De így is van, amit el lehet raktározni 2020-ból.

részletek

Vettel: Legközelebb is otthon hagyjuk Binottót!

A csapatfőnök nem utazott el Törökországba, ahol az istálló legjobb eredménye született. Megkérdeztük a dobogós némettől, milyen volt Laurent Mekies irányítása alatt dolgozni.

részletek

Miért nem lesz ott Törökországban Binotto?

Csapatfőnöke nélkül érkezik meg a Török Nagydíjra a Ferrari - Mattia Binotto innovatívan gondolkodik és rugalmasan kezeli a saját szerepkörét, de így is érezteti majd a hatását a hétvége folyamán.

részletek

Ferrari: Három F1-es szintű akadémistánk van

Már most Formula-1-es alapanyag Schumacher, Ilott és Svarcman triója, vélekedik Laurent Mekies: de hogy egyszer a Ferrarinál versenyezhetnek-e, az a jövő zenéje.

részletek

Rég volt ennyire bizakodó a Ferrari

Egészen pozitív hangnemet ütött meg a vörös istálló sportigazgatója, miután az Eifel Nagydíj időmérőjén Charles Leclerc a negyedik rajthelyet szerezte meg. A csapat úgy érzi, túl van a mélyponton.

részletek

Nem szétlövést rendezett a Ferrari Schumacherék között

Bőség zavara a Ferrarinál: versenyzői akadémiájuk három olyan fiatalt is kiképzett az elmúlt évek során, akik a következő szezonok valamelyikében teljes joggal kerülhetnek be az F1-be. De biztos, hogy mind beférnek?

részletek

Fejlesztési csomaggal jelentkezik a Ferrari

Aerodinamikai változtatásokat hoz Szocsiba a Scuderia, bár nagy csodákat nem kell várni ettől - viszont a fejlesztési irányt megadhatja a folytatásra nézve.

részletek

A Ferrari-főnök legnagyobb öröme Schumacher győzelme

Látványosan alulteljesít idén a Scuderia, az autó gyengeségei pedig leginkább Spában és Monzában csúcsosodnak ki. Az egyetlen ok az örömre Mick Schumacher győzelme a Formula-2-ben. Mélypont.

részletek

Javult az 1,3 másodpercet lassuló Ferrari

A teljes mezőny javított Spában a tavalyi időmérős eredményéhez képest, kivéve a brutálisat lassuló Ferrarik. A gyenge középmezőnybeli eredmény ellenére javulást mutattak be.

részletek

Nagy kérdőjel a Ferrarinál Silverstone előtt

A versenynaptár harmadik pályájának karakterisztikája eltér a Red Bull Ringétől és a Hungaroringétől: Vettel és a csapat sportigazgatója is arról beszél, tanulni mennek a brit dupla fordulóra. A német két változóról, az időjárásról és a szélről is szót ejtett.

részletek

A kisebb létszám ellenére sem lassulnak a bokszkiállások

Mivel elsősorban a nem mérnöki részét vágták meg a személyzetnek a járványügyi korlátozások miatt, a limitált létszám nem lesz kihatással a kerékcserékre – véli a Ferrari sportigazgatója.

részletek
Olvastad már?