Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Mekies

A McLaren-harc ellenére is már 95 százalékban 2022-re figyel a Ferrari

Bár esélyük van a konstruktőri vb-bronzéremre is, a Scuderia sportigazgatója, Laurent Mekies szerint egyértelmű, hogy nem áldozhatják be az idei célokért a jövőre érkező új autó fejlesztését.

részletek

Leclerc: Portimao megmutatta, hogy még mindig sokat kell tanulnom

A Ferrari monacói pilótája szerint a Portugál Nagydíj szombati napján mutatott csalódáskeltő produkciója rávilágított, hogy van még miben fejlődnie, hiába tartják sokan az időmérőt az erősségének.

részletek

Nem tudja még a Ferrari, mennyit javult a motor

A csapat fejlődése egyértelmű, de Mattia Binotto szerint ez a teljes csomagnak köszönhető, nem lehet megállapítani az erőforrás szerepét. A lényeg nem a magukhoz, hanem az ellenfelekhez viszonyított javulás: ennek kiszámolásához azonban kettő-négy versenyhétvége adatai szükségesek.

részletek

Ferrari: Nagy előrelépés az új motor

A Scuderia sportigazgatója, Laurent Mekies szerint már a pályára gördülés előtt tudták, hogy sokkal jobb lett az új erőforrás – azt viszont korai még megjósolni, mindez mire lesz elég.

részletek

Rémhírt terjesztettek Binotto jövőjéről

Olyan információk láttak napvilágot, hogy a folyamatos kudarcok a Ferrari csapatfőnökének állásába kerülnek: más fogja vezetni az istállót, ám Binottótól azért nem válik meg teljesen a Scuderia.

részletek

Sainzékra koncentrált a Ferrari a fioranói teszten

Öt nap alatt hét versenyző összesen 1500 kilométert tett meg a Scuderia monstre teszthete során, de Laurent Mekies sportigazgató leszögezte, mi is volt a valódi célja a körözésüknek.

részletek

Mekies: Van mit magunkkal vinnünk 2020-ból

Az olaszok sportigazgatója értékelte a Scuderia 2020-as évét, mely bár a legrosszabbak egyikeként vonul be a történelembe, de a csapat dolgozóinak küzdeni akarása példaértékű a szemében.

részletek

Már a szezon előtt tudta a Ferrari, hogy pocsék évük lesz

Évtizedek óta nem szerepelt ilyen harmatosan a maranellói gárda, mint idén: Laurent Mekies sportigazgató ez már a teszteken látszott. De így is van, amit el lehet raktározni 2020-ból.

részletek

Vettel: Legközelebb is otthon hagyjuk Binottót!

A csapatfőnök nem utazott el Törökországba, ahol az istálló legjobb eredménye született. Megkérdeztük a dobogós némettől, milyen volt Laurent Mekies irányítása alatt dolgozni.

részletek

Miért nem lesz ott Törökországban Binotto?

Csapatfőnöke nélkül érkezik meg a Török Nagydíjra a Ferrari - Mattia Binotto innovatívan gondolkodik és rugalmasan kezeli a saját szerepkörét, de így is érezteti majd a hatását a hétvége folyamán.

részletek

Ferrari: Három F1-es szintű akadémistánk van

Már most Formula-1-es alapanyag Schumacher, Ilott és Svarcman triója, vélekedik Laurent Mekies: de hogy egyszer a Ferrarinál versenyezhetnek-e, az a jövő zenéje.

részletek

Rég volt ennyire bizakodó a Ferrari

Egészen pozitív hangnemet ütött meg a vörös istálló sportigazgatója, miután az Eifel Nagydíj időmérőjén Charles Leclerc a negyedik rajthelyet szerezte meg. A csapat úgy érzi, túl van a mélyponton.

részletek
Olvastad már?