Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Marquardt

A BMW győzelemmel robbant be

A tesztelések után a szakemberek a BMW-t kiáltották ki esélyesnek a Formula-E-ben, ám a német gyártó nem számított arra, hogy rögtön győzelemmel kezdenek. Már nem az Audi az etalon?

részletek

BMW: Formula-E? Miért ne!

Többek között erre a kérdésre is választ kaptunk a DTM versenyhétvégéjén a Hungaroringen. A BMW vezérigazgatójával és pilótáival is lehetőségünk nyílt beszélni a hétvége folyamán.

részletek

A BMW nem akar gyors Formula-E-t

Nem az autók sebességében látja az elektromos sorozat felemelkedésének lehetőségét a Formula-E-ben szerepvállalását fokozatosan növelő BMW. Versenyzőjük viszont éppen a lassú tempó miatt nem akar oda menni. Hol lehet a megoldás?

részletek

A BMW folyamatosan figyeli a többi szériát

Bár jelenleg a DTM- és a GT-programjukra koncentrálnak, az idén százéves BMW folyamatosan figyeli azokat a szériákat, melyekben érdemes lenne szerepet vállalni – a sportigazgatóval beszélgettünk.

részletek

Az LMP1-es kategóriába sem jön a BMW

A Formula-E-hez hasonlóan a WEC-hez sem akar csatlakozni a BMW, egyik osztály sem felel meg magas kívánalmaiknak. Az 56-os garázs keretében való indulást is cáfolják.

részletek

DTM: Tarolhat újra a BMW?

A márka mindenképpen szeretne újra a legjobb lenni – a tavalyi szezon ismeretében címvédő bajnokukban, Marco Wittmannban bízhatnak leginkább a hétvégi szezonnyitó előtt.

részletek
Olvastad már?