Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

MarcMarquez

MotoGP: Már Motegiben meglehet a hetedik vb-cím

Marc Marquez újabb győzelmével a címvédés küszöbén áll, de a két kisebb kategóriában is nőtt a különbség a favoritok között – mutatjuk, mi a helyzet az első Thaiföldi Nagydíjat követően.

részletek

Ezért nem fogott kezet Rossi Marquezzel

Érdekes és némileg kínos jelenetek játszódtak le a MotoGP misanói sajtótájékoztatóján, amikor arról kérdezték a két klasszist, hogy hajlandók lennének-e békülni és kezet fogni egymással.

részletek

Marquez szeretne kibékülni Rossival

A Repsol Honda spanyolja a nagy rivális hazai futama előtt beszélt a „Doktorral” való kapcsolatáról és arról, mi a véleménye az őt fogadó állandó füttykoncertről.

részletek

A spielbergi Lorenzo-Marquez csata, ahogy még nem láttad

Exkluzív videót tett közzé a MotoGP hivatalos honlapja, amelyen megnézhetjük, hogyan élték át a Ducati és a Repsol bokszában az Osztrák GP parázs utolsó körét, valamint milyen párbeszéd zajlott le a két spanyol klasszis között a leintést követően.

részletek

Kanyart neveznek el Marquezről az aragóniai pályán

A balos 10-es kanyar veszi fel a MotoGP címvédőjének a nevét, ezzel Jorge Lorenzo után ő lesz a második aktív versenyző, aki ebben a megtiszteltetésben részesül.

részletek

Rossiék nem hergelhetik fel a szurkolókat

Nem csillapodnak a kedélyek a Rossi-Marquez ügyben – olyannyira, hogy a motorsport egyik legbefolyásosabb szereplője, a FIM elnöke is rendre intette a szembenálló feleket.

részletek

Marquez: Minden körülmények között az élmezőnyben lehetünk

Elégedetten zárhatta a katari tesztet és az egész előszezont a regnáló világbajnok, aki elsősorban az új motorblokkot említette fő pozitívumként, de arról is beszélt, mi a Honda fő gyengepontja és kiket tart a fő ellenfélnek.

részletek

Marqueznek kevesebb kockázatot kell vállalnia, különben megsérül

Kevin Schwantz szerint hihetetlen, amire a MotoGP regnáló világbajnoka képes a motoron, de vissza kell fognia magát, ha nem akar egyszer komolyabban megsérülni. A repsolosnak is ez az egyik célkitűzése 2018-ra.

részletek

Mi motiválhat egy négyszeres világbajnokot?

A Repsol Honda spanyoljának egyelőre nincs szüksége extra ösztönzésre: a legjobb gyártó színeiben versenyezve is folyamatosan fejlődni és tanulni akar.

részletek

Miért igazán különleges Marquez?

A Repsol Honda távozó csapatfőnöke elsősorban nem is a pályán mutatott teljesítményéért csodálja az immár hatszoros világbajnok spanyol motorost.

részletek

Marquezt nem érdeklik a rekordok

A Repsol Honda világbajnoka saját bevallása szerint nem törődik a számokkal és azzal, hogy kiket érhet utol a közeljövőben az örökranglistákon, egyszerűen csak szeretné élvezni, hogy azt csinálhatja, amiről gyerekkora óta álmodott.

részletek

Marc Márquez garázsába begurult az ötödik BMW M Különdíj

2013, 2014, 2015 és 2016 után 2017-ben is Marc Márquez érte el a tizennyolc nagydíjból álló versenyszezon időmérő edzéseinek legjobb összesített eredményét a kétkerekű versenysportok királykategóriájában. A spanyol versenyző jutalma idén egy exkluzív BMW M4 CS sportmodell.

részletek
Olvastad már?