DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

MadsOstberg

Ostberg murván is győzni szeretne a Citroennel

Leglelkesebb szurkolója, ötéves fia is elkísérte a norvég világbajnokot az első murvás magyar versenyére, a Székesfehérvár-Veszprém Ralira. Forróság és egy igazán hosszú futam, több, mint 150 versenykilométer vár a magyar ralibajnokság ötödik futamán az indulókra, de Mads Ostberg és navigátora, Patrik Barth nagyon várja az újabb kihívásokat, amiket a Veszprém környéki pályák tartogatnak a számukra. A Citroen Rally Team Hungary párosa idén eddig minden hazai futamot megnyert, amelyen elindult és ennek megfelelően Veszprémben is győzni szeretnének a Citroen C3 Rally2-vel!

részletek

Kettőből kettő: Másodszor is nyert Ostberg

Rajt-cél győzelmet aratott a 2022-es hazai ralibajnokság második futamán, a Boldogkő Ralin a Citroen C3 Rally2-vel versenyző Mads Ostberg, Patrik Barth duó. Folyamatosan változott az időjárás, de ez nem zavarta meg a Citroen Rally Team Hungary párosát, akik a legjobb jégkémet választották maguknak Tóth Imre személyében. Zsinórban ez az ötödik győzelme a norvég exvilágbajnoknak magyar bajnoki futamon, hiszen az elmúlt évben a Mecsek Rali óta nem talált legyőzőre Mads és ezzel az újabb sikerrel 13 pont előnnyel vezeti a bajnoki tabellát.

részletek

Ostberg már most duplázni szeretne

A szezonnyitó futam győzelme után az idei második magyar bajnoki versenyén, a Boldogkő Rally-n is a dobogó legfelső fokára szeretne állni a Mads Ostberg, Patrik Barth duó. A Citroen Rally Team Hungary párosát tavaly az utolsó gyorsasági szakaszon egy defekt fosztotta meg a győzelemtől, de Mads előre tekint és most sem tűzött ki kisebb célt, mintsem a futamgyőzelmet a Citroen C3 Rally2 versenyautójukkal.

részletek

A bajnokság harmadik helyén állnak Ostbergék

Továbbra is a bajnoki cím megszerzése a feladata Mads Ostbergnek és navigátorának, Torstein Eriksennek. Az első versenyüket az első helyről egy kerékcsere miatt bukták el, míg az Ózd-Eger Ralin az egyetlen fő eleme makacsolta meg magát a Citroen C3 Rally2-nek, amihez a Tagai Racing Technology szakemberei sem tudnak hozzáférni: ez a leplombált motor… A folyamatosan gyengülő autót még így is a negyedik helyre tudták behozni, értékes pontokat szerezve ezzel. A világbajnok norvég pilóta nagyon csalódott volt, hogy nem tudtak a saját tempójukban versenyezni.

részletek

Világbajnok párost indít a Citroen a hazai ralibajnokságban

Harmadik szezonját kezdi meg a Citroen Rally Team Hungary és ebben az évben igazán nagy neveket, egy világbajnok párost sikerült megnyernie a csapatnak! A WRC2 tavalyi bajnoka, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen indul idén a Tagai Racing Technology által felkészített, legújabb fejlesztésű Citroen C3 Rally2 versenyautóval a hazai, nyílt ralibajnokságban.

részletek

Ostberg-exkluzív: Van még visszaút?

A jelenleg a Citroen gyári pilótájaként az R5-ös autót fejlesztő és közben a WRC2 vb-címét megcélzó norvég úgy érzi, hogy még mindig elég gyors ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a legmagasabb szinten. Ostberg az AFM-nek adott exkluzív interjút.

részletek

Raliautók biztonsága - A bukócső mentette meg Ostberg életét

Mads Ostberg azt mondja, a pályabejáró autójába szerelt teljes értékű bukócső mentette meg az életét az Ausztrál Rali előtt történt balesete során.

részletek