DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

M1RA

Bucsi Attila elárulta a titkát, ami a ritka bravúrhoz vezetett

Megcsinálta a százszázalékos idényt Bucsi Attila. A M1RA 15 éves autóversenyzője a Swift Cup Europe poznani idényzáróján mindhárom futamon győzelmet aratott az elmúlt hétvégén, és ezzel teljessé tette a tökéletes évét. A HUMDA Academy közreműködésével versenyző pilóta a szezon mind a 11 versenyét megnyerte, és elárulta, hogy mi kellett ehhez. A M1RA másik fiatal versenyzője, Csermely Móric az idei év legjobb egyéni eredményeit teljesítette.

részletek

Max Verstappenre néz fel a M1RA új, 15 éves autóversenyzője

Az Európában több nemzetközi autós gyorsasági bajnoki címet megszerző M1RA versenycsapat évek óta kiemelt figyelmet fordít a fiatal magyar autóversenyzők, szerelők és mérnökök oktatására, melynek egyik állomása a Swift Cup Europe bajnokság. Itt kap lehetőséget a bizonyításra idén a 15 éves Csermely Móric egy 1.4-es Suzuki Swift volánja mögött.

részletek

A szezon összes időmérőjét szeretné megnyerni a magyar tehetség

Bucsi Attila a magyar autósport egyik nagy tehetsége, amit már tavaly is bizonyított a Swift Cup Europe-ban. A M1RA mindössze 14 éves versenyzője 2021-ben a hat időmérőből négyet megnyert, a tizenöt futamból tízen dobogós helyen ért célba, ötön győzelmet aratott, így természetesen a mezőny legjobbja volt.

részletek

Új szerepkörben folytatja a M1RA szimulátor-világbajnoka

Báldi Gergő 2019-ben és 2020-ban a túraautó-világkupa (WTCR) hivatalos e-sport bajnokságának online győztese volt a M1RA Esports színeiben, tavaly már valódi versenyautóban szerzett dobogós helyezéseket a M1RA-val, idén pedig a csapat Driver Academy szárnyának menedzsereként lép vezetői szerepkörbe.

részletek

A WTCR magyar szimulátorbajnoka igazi TCR-autóval debütál

Báldi Gergő kétszer nyerte meg az FIA WTCR hivatalos szimulátor-bajnokságát, és most hétvégén igazi TCR-autóval versenyezhet Brnóban a M1RA csapat színeiben, amely címvédőként tér vissza a TCR Eastern Europe mezőnyébe.

részletek

Kétharmados magyar jelenlét az ETCR-ben

A tizenkét nevezőből nyolcért is magyar csapat felel majd a hétvégén induló elektromos túraautós bajnokságban: a Cuprákat a Zengő, az Alfákat a M1RA indítja – ráadásul magyar pilóta is lesz a mezőnyben.

részletek

Itt versenyez idén a következő Michelisz

Tavaly a M1RA és Michelisz Norbert vezetésével nagyszabású tehetségkutató indult, amelynek célja az volt, hogy a leginkább rátermett magyar szimulátorversenyző 2021-ben valódi autóban bizonyíthasson. A győztes, Báldi Gergő a Swift Cup Europe mezőnyében, egy 1.4 literes Suzuki versenyautóval áll rajthoz idén. Az első fordulót azonban ki kell hagynia koronavírus-fertőzés miatt.

részletek

Michelisz filmet forgatott arról, hogy ki lesz az utódja

Napra pontosan egy évvel ezelőtt lett magyar sporttörténelmet írva a túraautó-világkupa (WTCR) bajnoka Michelisz Norbert, aki azóta óriási energiákat mozgósított annak érdekében, hogy megtalálja az utódját: azt a tehetséges szimulátorost, aki hozzá hasonlóan a számítógép mögül a világ élvonalába juthat autóversenyzőként. Michelisz és csapata filmet forgatott a kiválasztás olykor drámai pillanatairól. Premier szombaton 17:30-kor a Sport 1-en.

részletek

Báldi ismét bajnok lett a WTCR Esportsban

A M1RA színeit erősítő szimulátoros a tavalyi és a tavaszi sikere után ezúttal sem talált legyőzőre a Túraautó-világkupa aktuális online bajnokságában: hét győzelemmel zárt a tabella élén.

részletek

M1RA-tripla a Nordschleifén, közel a bajnoki cím

Mindhárom németországi versenyt magyar szimulátorosok nyerték a WTCR Esports utolsó előtti fordulóján, Báldi Gergő pedig tetemes előnyre tett szert a finálét megelőzően.

részletek

Magyar tripla a virtuális Hungaroringen

A M1RA színeit erősítő Báldi Gergő ellenállhatatlan formában versenyzett a WTCR Esports évadnyitóján, de csapattársa, Nagy Dávid is begyűjtött két dobogót a magyaroktól hemzsegő mezőnyben.

részletek

Tarolt a M1RA a TCR kelet-európai bajnokságában

A pandémia miatti szünetet követően a horvátországi Grobnikban rajtolt el a TCR kelet-európia túraautó-bajnoksága a július 25-26-i hétvégén. Az időmérőt és mindkét futamot Michelisz Norbert csapata, a M1RA nyerte meg, méghozzá nagy fölénnyel.

részletek