DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő

LM2016

A Porsche nyert, a Toyota a szívek bajnoka

Szívesen dobálózik az ember nagy szavakkal egy verseny kapcsán, de ebben most semmi túlzás nincs: ennél drámaibb és szívszorítóbb befutó nem volt a Le Mans-i 24 órás futam történetében.

részletek

LM24, 22. óra: Porsche vagy Toyota?

Japán győzelem vagy Porsche-címvédés? Győzelemmel tér vissza a Ford Le Mans-ba? Rekordszámú célba érő lesz? Számos nyitott kérdés van az utolsó két órára – ezek a legnagyobbak.

részletek

LM24, 20. óra: A legnagyobb befutó jön

A modern idők legizgalmasabb Le Mans-i befutója következik: mind a négy kategória küzdelme nyitott 20 óra után, a győzelemért hárman vívnak élet-halál harcot. Toyota vagy Porsche?

részletek

LM24, 12. óra: A Toyotának áll a zászló

Féltávjához érkezett a 84. Le Mans-i 24 órás verseny, melyen a Toyota és a Porsche ádáz csatát vív a győzelemért, de jelenleg a japánoknak áll a zászló – minden kategóriában szoros a harc.

részletek

LM24, 10. óra: Három legény a gáton

A világbajnoki címvédő autó súlyos műszaki gondok miatt teljesen elszállt, s a #8-as Audi hátránya is nehezen ledolgozható – sok a hiba éjszaka, több élmenő is bajba került, Toyota-Porsche csata az élen.

részletek

LM24, 5. óra: Taktikai Porsche-Toyota harc

Az #1-es Porsche Mark Webberrel a volánnál tekintélyes előnyt épített ki az üldöző #6-os Toyotával szemben, ám Kobayashiék hamarosan megspórolnak egy bokszkiállást 14 körös etapjaikkal.

részletek

LM 24, 2. óra: Eső, safety car, Audi-dráma

Három gyártó egy-egy autója harcol a vezetésért a Le Mans-i 24 második órájának végén, miután a verseny közel egy órán safety car mögött haladt a hatalmas eső miatt. A #7-es Audi máris elszállt.

részletek

Minden, amit a Le Mans-ról tudni kell

Az elmúlt három hétben összesen kilenc cikkel vezettük fel a Formula.hu által élőben közvetített 84. Le Mans-i 24 órás versenyt – ha szeretnél a 15 órai rajtig olvasgatni, itt mindent megtalálsz!

részletek

Így nyerte meg a Porsche és veszítette el a Toyota a Le Mans-t

Az utolsó körben állt meg Nakajima alatt a végig hibátlanul versenyző #5-ös Toyota, így a vert helyzetben lévő #2-es Porsche ölébe hullott a győzelem. Hihetetlen dráma, ilyen még nem volt Le Mans-ban.

részletek

60 autó, 180 pilóta: Bemutatjuk a teljes Le Mans-mezőnyt!

Beharangozó sorozatunk utolsó, s talán legfontosabb részében áttekintjük az összes idén rajthoz álló Le Mans-i egységet, s útbaigazítást nyújtunk, kik lehetnek az egyes kategóriák esélyesei.

részletek

Porsche 1-2, tarolt a Ford az időmérőn

A csütörtöki esti zuhé alapjaiban meghatározta a Le Mans-i 24 órás kvalifikációját: a Porsche és a Toyota remekelt, míg a GT-k közt szabálymódosítás is felmerült két gyártó hatalmas fölénye okán.

részletek

LM24: 12 emlékezetes pillanat 2015-ből

A tavalyi 24 órás jócskán bővelkedett emlékezetes pillanatokban, beharangozó szériánk nyolcadik részében ezekből idézünk fel egy tucatot: a lángoló Porschétől a győztes Porschéig.

részletek