DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

KovácsMiklós

Nehezen szabadult a homoktengerből a Qualisport Racing

Ami rosszul alakulhat, az rosszul is alakul a Qualisport Racing számára a 2023-as Dakar Ralin. A Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László triónak ismét technikai gondjai adódtak, ezért kénytelenek voltak félbeszakítani a szaúd-arábiai viadal 11. szelektív szakaszát.

részletek

Szárnyalt a Dakar-rali 9. szakaszán a magyar Scania

Jelesre vizsgázott a megjavított motorral a Scania Qualisport Hyena: a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László trió a kényszerszünet után kiváló teljesítménnyel tért vissza a 2023-as Dakar-rali mezőnyébe a viadal 9. szelektív szakaszán!

részletek

Mentőexpedíció után újra ordíthat a Hyena a Dakaron

Óriási erőfeszítések és komoly háttérmunka árán a Qualisport Racing kamionos egysége megjavította a Hyena versenykamion motorját.

részletek

Rijádban várja a mentőcsomagot a Qualisport Racing

A Scania Qualisport Hyena az asszisztencia kamion trélerén, Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László pedig a stáb személyautójával jutott el Hailból Rijádba a 2023-as Dakar-rali hatodik szelektív szakaszának napján. Körvonalazódik a megoldás, amely újra mozgásba hozhatja a magyar versenykamiont.

részletek

Kényszerpihenő után folytatnák a Dakart a magyar kamionosok

Egész éjszakán át tartó munkálatok után biztossá vált, hogy a Qualisport Racing triója, Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő a Scania Qualisport Hyena versenykamion technikai problémái miatt nem vágott neki a 2023-as Dakar Rali hatodik szelektív szakaszának. A magyar csapat ennek ellenére sem adja fel a folytatást!

részletek

Megtalálta a technika ördöge a Dakar-rali magyar kamionosait

Nem úgy alakult a 2023-as Dakar-rali ötödik szelektív szakasza a Qualisport Racing kamionosai számára, ahogyan remélték. A Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László trió technikai problémával fejezte be a napi távot, ráadásul az egész csapatra dolgos éjszaka vár Hailban.

részletek

Óriásdűnék után lépett előre a Qualisport a Dakaron

Dűne, dűne és dűne! Vérbeli sivatagi menet volt a 2023-as Dakar Rali negyedik szelektív szakasza, azonban a Qualisport Racing kamionosai állták a próbát: a napot a 14. pozícióban fejezték be, ráadásul a kategória összesítésében előléptek a 17. helyre!

részletek

A legjobb 10 között a magyar kamionosok a Dakaron

Az elmúlt évtized legjobb magyar részeredményét produkálta a Qualisport Racing a 2023-as Dakar-rali második szelektív szakaszán: 10. legjobb időt értek el.

részletek

Megdolgoztatta a Dakar első szakasza a Qualisport Racing kamionosait

Brutális! Így írták le a Qualisport Racing kamionos egységének tagjai a 2023-as Dakar-rali első szelektív szakaszát, amelyet az új év első napján kellett teljesíteniük a szaúd-arábiai Yanbu térségében.

részletek

Elrajtolt a Dakar magyar kamionos egysége

Teljesítette a 2023-as Dakar Rali prológját a magyar színeket képviselő kamionos formáció, a Qualisport Racing.

részletek

Qualisport: Könnyed nap a Dakar-rajt előtt

Pihenéssel, lazítással töltötte a 2023-as Dakar-rali rajtját megelőző utolsó napot a Qualisport Racing kamionos formációja a szaúd-arábiai Yanbu mellett, a Sea Campben.

részletek

Qualisport: Mínusz egyedik nap a Dakaron

Nem volt unalmas a Qualisport Racing számára a 2023-as Dakar Rali mínusz egyedik napja: az utólagos ellenőrzés után megtáncoltatták Hyenát, amely készen áll a bevetésre.

részletek