DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Klien

Ex-F1-es: Talán júliusban lehet kezdeni, de...

Christian Klien szerint az egy dolog, hogy a nyár közepén elméletileg már lehetne versenyezni, de az már egy másik, hogy erre az érintett országnak fel is kell készülnie, ami nem lesz egyszerű.

részletek

Katonai szolgálatban a volt F1-es pilóta

Mivel pályafutása alatt nem tudta teljesíteni a katonai szolgálatot, a 2017-es évben vonult laktanyába a volt F1-es versenyző, aki szerint nagyon sok párhuzam van a száguldó cirkusz és a laktanyai élet között.

részletek

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Danyiil Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

részletek

Retro – A be nem váltott osztrák ígéret

1983-ban ezen a napon látta meg a napvilágot Christian Klien, aki bár három évet is eltöltött az F1-ben, pont addigra kellett távoznia a Red Bulltól, amikor a csapat égisze emelkedni kezdett.

részletek

F1-Archív: A címvédő elveszítette ülését

Méghozzá szó szerint... De nem csak erről írtak az F1-es lapok az elmúlt években március 6-án: Schumacher lelépési záradéka, indiai remények, kiscsapatok, McLaren-első sor, Fisichella-győzelem, gyász.

részletek

Bianchi nem láthatta sem a traktort, sem a zöld zászlót

Nico Hülkenberg és az egykori F1-es Christian Klien is hangsúlyozta, hogy Jules Bianchi a Dunlop-kanyar bejáratán nem láthatta a 12-es poszton lengő zöld zászlót, így ez nem játszhatott szerepet a balesetben.

részletek