DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

JimmieJohnson

Alonso autója után már az IndyCarral szemez Jimmie Johnson

Talán még maga Jimmie Johnson sem számított arra, hogy annyira jól fog sikerülni autócseréje a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonsóval, hogy az F1-es McLarenben csak bő két tized lesz köztük a különbség, így érthetően megjött az étvágy még több hasonló kalandra.

részletek

Alonso és Johnson is kiválóan ment a másik autójával

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és hétszeres NASCAR-bajnok kollégája, Jimmie Johnson megejtették a régóta szervezett autócserét Bahreinben, amit mindenki kölcsönösen élvezett.

részletek

Alonso: Csak szórakozás a NASCAR-teszt - egyelőre

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és a hétszeres NASCAR-bajnok legenda Jimmie Johnson hétfőn cserélnek autót Bahreinben. Egyelőre komolyabb szándékok nélkül. Egyelőre.

részletek

Johnson: Számomra nagyobb kihívás ez a csere

Fernando Alonso és a hétszeres NASCAR-bajnok Jimmie Johnson között jó barátság alakult ki, olyannyira, hogy idén novemberben egymás versenyautóját fogják kipróbálni Bahreinben.

részletek

Johnson: Mit csinál itt Alonso?

A NASCAR hétszeres bajnoka, Jimmie Johnson igencsak meglepődött, amikor szembetalálkozott a kétszeres F1-es világbajnok spanyollal. Egyikük sem fukarkodott a dicsérő szavakkal.

részletek

Társuk halálától féltek a NASCAR-osok

A hatszoros bajnok Jimmie Johnson halottnak hitte versenyzőtársát a hatalmas daytonai bukást követően, mely öt nézőt is megsebesített. Húsz éve egy hasonló eset tragédiával végződött.

részletek