DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Japán Nagydíj

Hamilton: Ez egy sprintfutam volt

Noha eléggé beszorult Esteban Ocon mögé, Lewis Hamilton élvezte az esős futamot Suzukában. A hétszeres világbajnok nem volt csalódott az eredmény miatt, egyedül a szurkolókat sajnálta.

részletek

Stílusos ünneplésre készül a Red Bull

Kissé zavaros körülmények között ugyan, de Max Verstappen már Suzukában megszerezte második vb-címét. A Red Bull csapatánál eléggé meglepődtek, amikor megtudták, ám nagyon büszkék a holland pilótára.

részletek

Perez: Nagyszerű eredmény a csapatunknak

Hatalmas csatában a harmadik helyen ért célba Sergio Perez, ám Charles Leclerc büntetése miatt végül a második pozíciót kaparintotta meg. A futam utáni zűrzavar miatt a mexikói szűkszavúan értékelt.

részletek

Japán Nagydíj - A rajtrács

A Holland Nagydíj után először rajtolhat az élről Max Verstappen, akinek ez jelentős segítséget jelenthet abban, hogy már most bebiztosítsa pályafutása második vb-címét.

részletek

Sainz: Elegem van már ebből

Bosszantja a Ferrari pilótáját, hogy ismételten csak kevéssel maradt le a pole-pozícióról. Carlos Sainz úgy gondolja, hiába fut jó kört, a legtöbbször mégis Verstappen és Leclerc örülhet a végén.

részletek

Tsunoda már jól ismeri a japán pályát

Bár először versenyezhet Suzukában F1-es autóval, Yuki Tsunoda úgy érzi egészen jól ismeri a pályát, miután korábban rengeteg kört megtehetett itt. A japán pilóta bízik a tapasztalatában.

részletek

Russell és Leclerc támogatnák a szankciókat

A Mercedes és a Ferrari pilótája is egyetértettek abban, hogy a túlköltekezés esetén megfelelő büntetést kell kiszabni az érintett csapatokra. Úgy vélik, több pénzzel, több teljesítmény jár.

részletek

Vettelnek hiányozni fog Suzuka

Karrierje utolsó japán versenyére készül Sebastian Vettel, aki nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy akár egyetlen futamra visszatérjen az F1-ben, de a japán szériáktól sem zárkózott el teljesen.

részletek

Tsunoda vegyes érzésekkel készül Japánra

A koronavírus okozta helyzet miatt idén először versenyezhet hazai közönség előtt Yuki Tsunoda, aki izgatottan várja a Japán Nagydíjat, ám az ottani promóciós események kicsit árnyalják a képet.

részletek

Verstappen: Nincs miről beszélnem Vettellel

Sebastian Vettel meginvitálta egy kisebb eszmecserére Max Verstappent a Japán Nagydíjon történt újabb ütközésük után. Ebből azonban köszöni, de nem kér a holland pilóta.

részletek

Raikkönen: Hagyhattam volna én is több helyet

Raikkönen úgy érzi, hogy Max Verstappen nem feltétlenül okolható a Japán Nagydíjon történt afférjuk miatt. Talán ő is hagyhatott volna egy kicsivel több helyet a holland számára.

részletek

Vettel: Nem fogom elhagyni a Ferrarit

A négyszeres világbajnok nem fogja elhagyni a Ferrarit csak azért, mert idén sem sikerült elhódítani a világbajnoki címet. Persze egy kis esélye még van, és ő kapaszkodik is az utolsó szalmaszálba.

részletek