Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 19. vasárnap

Japán Nagydíj

Raikkönen: Hagyhattam volna én is több helyet

Raikkönen úgy érzi, hogy Max Verstappen nem feltétlenül okolható a Japán Nagydíjon történt afférjuk miatt. Talán ő is hagyhatott volna egy kicsivel több helyet a holland számára.

részletek

Vettel: Nem fogom elhagyni a Ferrarit

A négyszeres világbajnok nem fogja elhagyni a Ferrarit csak azért, mert idén sem sikerült elhódítani a világbajnoki címet. Persze egy kis esélye még van, és ő kapaszkodik is az utolsó szalmaszálba.

részletek

Bottas tudta, ezúttal a második hely a maximum

Valtteri Bottas az egy héttel ezelőtti Orosz Nagydíjon még csalódásként élte meg azt, hogy a Mercedes nem engedte őt nyerni. Suzukában viszont már tisztában volt azzal, hogy ezúttal a második hely a legtöbb, amit kihozhat a futamból.

részletek

Arrivabene: Meg akarjuk csinálni a lehetetlent

Az olasz istálló csapatfőnöke még mindig hisz benne, hogy meg tudják csinálni a lehetetlent. Az utolsó pillanatig harcolni fognak. Szerinte nem az ő kezükben volt ma a pódium.

részletek

Verstappen: Vettelnek óvatosabbnak kellett volna lennie

Max Verstappen egyértelműen Sebastian Vettelt hibáztatta a Japán Nagydíjon történt balesetükért, amit a versenybírók később nem szankcionáltak. A holland szerint azonban ő Kínában a hasonló megmozdulásáért büntetést kapott.

részletek

A McLaren a Spanyol Nagydíj óta nem fejleszt

A McLaren pilótáinak elmondása szerint a csapat a Spanyol Nagydíj óta nem végzett fejlesztéseket az idei autón. Alonso egyenesen azt mondta, hogy ez az autó ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti.

részletek

Hamilton büszke rá, hogy a Mercedeshez tartozik

Lewis Hamilton már csak egy lépésre van újabb világbajnoki címétől, csapattársa pedig Verstappennel harcolt a célig. A holland nem érzi magát hibásnak a Ferrarikkal történt ütközések után.

részletek

Vettel nem hibáztat senkit az elszúrt időmérőért

Sebastian Vettel nem hibáztatja csapatát a Japán Nagydíj időmérő edzéséért, amelyen egy rossz stratégiai döntés után végül csak a kilencedik helyet szerezte meg. Maurizio Arrivabene szerint azonban elfogadhatatlan, ami történt.

részletek

Raikkönen: Simán harmadik lehettem volna

A Ferrari hatalmasat bukott az időmérő edzés harmadik szakaszában, amikor is mindkét autójukat intermediate abroncsokon küldték ki, de nem érkezett meg az eső időben. Raikkönen csalódott.

részletek

Verstappen: Csatának nevezhető még ez egyáltalán?

Verstappen már egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban csata folyik-e Hamilton és Vettel között a világbajnoki címért. Szerinte a Mercedesek tempóját nem tudja majd tartani a versenyen sem.

részletek

A gumistratégia módosításáról üléseztek az F1 csapatfőnökei

A Formula–1 csapatvezetői a Japán Nagydíj előtt tartották éves tanácsülésüket, ahol ezúttal azt vitatták meg, hogyan tehetnék izgalmasabbá a sportot, elsősorban a gumistratégiák változatosabbá tételén keresztül.

részletek

Vettel nem rajong a Liberty új időmérős tervéért

Sebastian Vettel nem volt különösebben elragadtatva, a Liberty Media legújabb időmérős ötletétől. A német úgy látja, mindegy hány részből áll a kvalifikáció, az embereket úgyis az utolsó érdekli a legjobban.

részletek
Olvastad már?