Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Herbert

Herbert: Eljön a nap, mikor Stroll kirúgja a fiát

Az egykori F1-es versenyző szerint elérünk majd egyszer ahhoz a ponthoz, amikor Lawrence Strollnak döntést kell hoznia: fia kedvében jár el a továbbiakban is, vagy a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

részletek

„Mindenki tudta, hogy mennyi a költségplafon, bele kell férni”

Johnny Herbert szerint mindenki tisztában volt a határokkal, most úgy kell menedzselni a költségeket, hogy beférjenek a sapka alá, nem pedig kisírni egy esetleges emelést a szezon felénél.

részletek

„Csak Max okozhat vb-címet eldöntő ütközést”

A korábbi háromszoros F1-es nagydíjgyőztes szerint ha balesettel dől el a világbajnokság Abu Dhabiban, arról csak a holland tehet majd, hiszen neki kedvez, ha mindketten nulláznak.

részletek

„Max jobb lesz Lewisnál, aki jobb Michaelnél”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint jelenleg még Lewis Hamilton a jobb pilóta, de Max Verstappen hamarosan már túlnövi a regnáló világbajnokot - aki jobb versenyzővé vált Michael Schumachernél.

részletek

„Wolff és Horner – pont, mint a játszótéren!”

Csatáról már nemcsak Lewis Hamilton és Max Verstappen esetében lehet beszélni idén, csapatvezetőik közt is zajlik a háború. Az egykori F1-es pilóta, Johnny Herbert viszont egészen máshoz hasonlította.

részletek

HGP 1995 - Schumachernek sem volt válasza

A 10. Magyar Nagydíj kevésbé a csatákról, inkább néhány különleges történésről maradt emlékezetes. Erről például az utolsó kanyarban kieső Rubens Barrichello és az elütött Taki Inoue is tudna mesélni.

részletek

Amikor Herbert együtt akart fürdeni Hakkinennel

Mika Hakkinen ideálisnak találta a pillanatot ahhoz, hogy megosszon egy 28 évvel ezelőtti történetet a pajzán gondolatokkal játszadozó Johnny Herbertről abból az időből, amikor csapattársak voltak a csődközelben álló Lotusnál.

részletek

Ha Schumacher idén sem teljesít jól, véget vethet saját esélyeinek

Mick Schumacher nagy reményekkel érkezett a Formula-2-es sorozatba, azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Johnny Herbert szerint idén mindenáron meg kell mutatnia, ha még akar valamit.

részletek

Herbert egészen pokoli fájdalmak közt debütált

Fél évvel korábban még az életéért és a lábáért küzdöttek, 1989-ben mégis bemutatkozhatott a Formula-1-ben. Csakhogy súlyosan sérült lába nem várt nehézségek elé állította vezetés közben.

részletek

A Ferrari idén végképp beállhat Leclerc mögé

A Scuderia úgy kezdi 2020-at, hogy nem hirdet elsőszámú pilótát csapaton belül. Ugyanakkor egyre több vélemény szerint a stabilan fejlődő Leclerc egyre inkább kiszorítja majd Sebastian Vettelt.

részletek

Herbert: Harminc éve még rosszabb volt

Nagy a zúgolódás a Formula-1-ben a túlfeszített tempó miatt, sokak szerint túl sok futam van egy évben. Az egykori F1-es pilóta szerint régen rosszabb volt, pedig kevesebb versenyt rendeztek.

részletek

Hill: Senna már az őrület határát súrolta

Damon Hill volt Ayrton Senna csapattársa a Williamsnél a tragikus, 1994-es esztendőben. Az akkor még majdnem újoncnak számító brit közelről figyelhette a brazilt, akit alaposan ki is ismert.

részletek