Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

HWA

Hamarosan teszteli FE-autóját a Mercedes

Megkapta tesztautóját, és jól halad a motor fejlesztésével a Formula-E-be a következő szezontól belépő Mercedes, amely márka a HWA közreműködésével pár hét múlva pályára is viszi első elektromos versenyautóját.

részletek

Vandoorne a Twitteren kért bocsánatot

Stoffel Vandoorne számára remekül alakult a Formula-E santiagoi futama, ám saját maga is elismerte, hogy buta vezetői hibája miatt dobott el magától egy halom pontot, ezért rendkívül csalódott.

részletek

Maga Toto Wolff hívta Vandoorne-t az „ál-Mercedeshez”

Érdekes részlet derült ki azzal kapcsolatban, hogy Stoffel Vandoorne a McLarentől a Formula-E-be, a Mercedes-támogatott HWA-hoz teszi át a székhelyét: az egész folyamatot nem más, mint maga Toto Wolff indította el.

részletek

Vandoorne a „Mercedesnél” a Formula-E-ben

Bejelentette kategóriaváltását a McLarennél F1-es állását az idei szezon végén elveszítő Stoffel Vandoorne. A belga már decemberben ott lesz a Formula-E nyitányán, méghozzá a friss DTM-bajnok csapattársaként.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek

Nagy pilótamozgások jönnek a Formula-E piacán

Köszönhetően télen kezdődő szezonjának, a Formula-E pár hónapnyi lépéselőnyben van más nagy versenysorozatokhoz képest a pilótapiaci mozgolódásokat illetően is. Egyelőre még nagy a káosz, de most megpróbáljuk kifürkészni.

részletek
Olvastad már?