Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

GyulayZsolt

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

A WTCR frissen kiadott naptárából kiderült, hogy október közepén egy hétvégén látogat hazánkba a túraautós széria és a Kamion-Eb, azaz a két Norbi is egyszerre mutathatja meg tudását Mogyoródon.

részletek

Megvan, mikor jön a Kamion-Eb a Hungaroringre

A koronavírus-járvány miatt az eredeti, április végi időpontban nem lehetett megtartani a WTCR-rel közös versenyhétvégét, október közepén viszont akár már nézők előtt is versenyezhetnek Kiss Norbiék.

részletek

Gyulay: Korai még a két futamról beszélni

A Hungaroring nyitott bármilyen lehetőségre a zárt kapus nagydíjtól kezdve a nézők előtti versenyzésig, ezt jelezték is az F1 felé, de egyelőre se új dátum, se a dupla futam ötlete nem került elő.

részletek

Exkluzív: Gyulay Zsolt a Liberty Mediával tárgyalt Ausztriában

Közvetlen és előremutató beszélgetést folytatott a Hungaroring elnök-vezérigazgatója a Liberty Media fejével az Osztrák Nagydíjon.

részletek

Exkluzív: A Hungaroringről őszintén

Interjút készítettünk Gyulay Zsolttal, a Hungaroring elnökével, aki az F1-et érintő változások mellett a versenypálya 2017-es programjáról, és a terv szerint még az idén elkezdődő felújításokról is beszélt nekünk.

részletek

„Vidámparkká” válik a Hungaroring

Új hírek láttak napvilágot a magyar F1-es versenypálya felújítási terveiről. Nem csupán a lelátók és bokszutca újulna meg, hanem az év minden napján nyitva tartó szórakoztatóközpont lenne a Ringből.

részletek

Milyen hatással lesz a Magyar Nagydíjra a tulajdonosváltás?

Néhány napja már hivatalosan sem Bernie Ecclestone az F1 első embere, így joggal merülhet fel a kérdés, mi lesz a sorsa a legendás üzletemberrel híresen jó viszonyt ápoló Hungaroringnek.

részletek

Így látogathatsz ki a hungaroringi F1-tesztre

Nyilvános lesz-e a hungaroringi Formula–1-es teszt, és ha igen, akkor milyen feltételekkel lehet bejutni a pályára augusztus első napjaiban? Immár ezekre a kérdésekre is tudjuk a választ!

részletek

Milyen világsorozatok jöhetnek még Magyarországra?

Színes kísérőprogramjaikkal együtt a Formula-1, a WTCC, a DTM és a Kamion-Eb is ellátogatott idén a Hungaroringre – panaszra tehát nincs okunk, de azért feltettük a kérdést Gyulay Zsoltnak, hogy milyen szériákra számíthatunk még, ha megújul a magyar F1-es pálya.

részletek
Olvastad már?