Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Gyenes

Dakar: Al-Attiyah újra nyert, Sainz eltévedt, meglepő motoros éllovas

Még mindig Peterhansel vezet az autós mezőnyben Szaúd-Arábiában, de előnye öt percre olvadt Al-Attiyah-hoz képest. A motorok között újra teljes a kavarodás, Gyenes Emánuel is időveszteséget szedett össze, így már nem ő vezeti a szervizcsapat nélküli kategóriát.

részletek

Saghmeister és Gyenes is a Dakar legendái között

Magyarországot ugyan 2020-ban senki nem képviseli az új helyszínre költözött Dakar Ralin, ám Saghmeister Gábor és Gyenes Emánuel ezúttal is ott lesznek, ráadásul Dakar-legendaként már kiemelt bánásmódban részesülnek.

részletek

Három ország magyarjai indulnak a Dakarra

A Dakar Rali 40. kiírása 2018. január 6–án veszi kezdetét, a győzelemért harcoló világsztárok mögött pedig szokás szerint ismét figyelni fogjuk a magyarok teljesítményét is – akik most többen lesznek, mint az elmúlt években.

részletek

Ők lesznek a 2017-es Dakar magyar indulói

Négy magyar nevezett a terepralisok legkomolyabb kihívására, köztük egy újonc is - a legerősebb eredményeket előzetesen azoktól várhatjuk, akik nem Magyarország zászlaja alatt versenyeznek.

részletek

Dakar: Loeb, magyarok, bukások

Két versenynapon van túl a Dakar mezőnye, s a küzdelem roppant izgalmasan kezdődött az időjárási viszontagságok ellenére – az alábbi cikkben öt érdekességet emeltünk ki az első szakaszokról.

részletek
Olvastad már?