DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

GeneralMotors

GM: Nem hagyjuk kudarcot vallani az Andrettit!

Az F1 eddigi elutasítása ellenére is elkötelezett az Andretti-projekt mellett a General Motors: úgy érzik, bizonyították, hogy mindenhol versenyképesek tudnak lenni.

részletek

Felkérdezte az F1-et az amerikai kongresszus 12 tagja az Andretti elutasítása miatt

Levelet írt a Liberty Mediának az USA kongresszusának 12 képviselője, amelyben az Andretti és a General Motors elutasításának okairól érdeklődtek.

részletek

„Eljön a pont, amikor nem mondhatnak nemet” – Andretti

Az F1 elutasítása ellenére gőzerővel dolgozik az amerikai formáció: Michael Andretti csapattulajdonos hiszi, hogy meg fogják érteni, mit készülnek összerakni.

részletek

Találkozót kért az F1-től az Andretti-Cadillac

A GM szerint továbbra is hisznek a beadott jelentkezésükben, és találkozót kértek az F1-től a kérdések tisztázása miatt. A munka nem állt le.

részletek

Szavazás: Jól döntött az F1 az Andretti elutasításával?

Szerdán kiderült, hogy az FIA jóváhagyása ellenére mégsem érkezhet (egyelőre) a tizenegyedik csapat az F1-be – olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk a témában.

részletek

„Nem értünk egyet” – reagált az Andretti az F1 elutasítására

Közleményt adott ki az amerikai istálló: nem értenek egyet az elutasításuk kapcsán felhozott érvekkel, de ennek ellenére tovább folytatják a munkát.

részletek

Döbbenetes indokokkal utasította el az Andrettit az F1

Bár az Andretti nevet „valamennyire ismerik”, a csapat nem érti az F1 nehézségét, nem lesznek sikeresek, nem férnek el, ártanak a presztízsnek – kimerítő, egyben elképesztő indoklás az Andretti elutasításáról.

részletek

Az élcsapatok embereit viszi el az Andretti

A Red Bull, a Ferrari, a Mercedes és a McLaren is veszített már el szakembert az Andretti miatt, akik első szélcsatornás tesztjük után immár a teljes méretű modellt készítik elő.

részletek

Egy éve tart az Andretti-ügy: mi történik most?

Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt meg a GM és az Andretti bejelentése, az F1 vezetősége pedig azóta próbálja meggátolni a formáció érkezését.

részletek

„Örömmel beszél az Andrettivel” az Alpine

Ha jöhet az F1-be az Andretti és a GM, akkor örömmel beszél velük a motorszállítói szerződésről az Alpine vezetősége: részükről ennek nincs akadálya.

részletek

A GM érkezése előtt beszállna az F1-be az Andretti

Michael Andretti csapattulajdonos büszke rá, hogy velük érkezhet meg a sportba a General Motors, de hangsúlyozta: a lehető leghamarabb csatlakoznának.

részletek

Nyomás alatt az F1: most már nem mondhatnak nemet az Andretti Cadillacnek?

A GM keddi bejelentésével minden eddiginél erősebbnek tűnik az Andretti pályázata: kellemetlen képet festene az F1-ről, ha mégis visszautasítanák őket.

részletek