Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Formula-1

Andretti a Formula-1-ben is saját csapatot tervez

Michael Andretti elismerte, hogy a nem túl távoli jövőben mindenképpen szeretne a száguldó cirkuszban is saját csapatot, mégpedig az egyik gyengébb lábakon álló gárda felvásárlásával. Több lehetősége van.

részletek

Minden Forma-1 rajongó a legjobbat érdemli, megmutatjuk miért!

Összetartás, exkluzív életérzés és megismételhetetlen izgalmak. Megmutatjuk, miért imádják világszerte milliók a Forma-1 versenyeket, és rajongóként miért érdemled Te is mindenből kizárólag a legjobbat!

részletek

Hogyan keres pénzt a Formula-1?

A Formula-1 által generált bevétel esszenciális ahhoz, hogy finanszírozni lehessen e sportág működését. A logisztika, az autók folyamatos fejlesztése, az alkatrészek, a járművezetők és a támogatói csapat bére bizony sokba kerül, így kritikus fontosságúvá vált az elmúlt évtizedekben az, hogy megfelelő bevétele legyen a Formula-1-nek.

részletek

Közeli rokonságban áll ez a karóra a Forma-1-es autókkal

Szinte már nem telik el év anélkül, hogy a Casio ne mutatna be egy újdonságot a soron következő Forma-1-es szezon tiszteletére. A tradicionális japán óragyártó a fém kronográfokat magában foglaló Edifice termékcsaládot frissítette fel egy egészen különleges modellel, a EQB-1000AT típussal. „A száguldó cirkusz szerelmesei bizonyára felkapják a szemüket az óra láttán, ez ugyanis a Casio Edifice-szel hivatalos partneri kapcsolatot ápoló Scuderia AlphaTauri-val közös együttműködésben született meg” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor a Casio termékmenedzsere.

részletek

Andretti: Hamilton nem egységesít, hanem megoszt

Az egykori F1-es világbajnok úgy véli, bár elismeri Lewis Hamilton teljesítményét, teljesen összemosta a sportot a politikával, ami egyáltalán nem odavaló, emiatt pedig inkább megosztó lett.

részletek

Podcast: Tíz szupersztár, aki hiányzott az F1-ből

Danica Patrick a Hondában, Loeb a Red Bullban, Dixon és Gordon a Williamsben… Csak néhány példa az elmúlt évtizedek meg nem valósult F1-es karrierjei közül – legújabb adásunkban e témát jártuk körül.

részletek

Mazepin magabiztos: Korábban is legyőztem már Schumachert

Újonc párossal vág neki az idénynek a Haas. A mostanában balhéival elhíresült orosz pilóta nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy másodrangú lenne Mick Schumacher mögött a csapatnál.

részletek

Vettel: Schumacher megérdemelten került be és sikeres lesz

Sebastian Vettel határozottan visszautasítja azt, hogy Mick Schumacher csak a neve miatt került volna az F1-be. A német úgy véli, honfitársa kiérdemelte helyét és jönnek a sikerek is, de nem azonnal.

részletek

Formula-1-es technológia a közutakon

A Mercedes-AMG affalterbachi csapata és az angliai Brackley-ben székelő Mercedes-AMG Petronas F1 Team még szorosabbra fűzi 2012 óta fennálló együttműködését. Miközben a Mercedes-AMG teljesítményorientált márkaként még nagyobb szerepet vállal a motorsporttal kapcsolatos tevékenységekből, a jövőközpontú, elektromos rásegítésű verseny- és utcai technológiák fejlesztése során még intenzívebb együttműködés történik a két csapat között. Az azonos értékek és a motorsport iránti szenvedély vezérelte együttműködés rögtön kézzelfogható és látható eredménnyel szolgál: a Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE megjelenése az új szezonban még erőteljesebben kommunikálja a márkaidentitást.

részletek

„A Mercedes pont az F1 lényegét ölte meg”

Annyira dominál hosszú évek óta a Formula-1-ben a német gyári istálló, hogy egyes vélemények szerint a sportág lényege veszett el ezzel. Semmi izgalom, unalom a köbön és Mercedes-győzelem.

részletek

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

Raikkönen: Milyen változás?

Az Alfa Romeo finn F1-es pilótája nagyjából így reagált arra, hogy sokak szerint teljesen átalakultak a versenyhétvégék. Ő tavaly is pont ugyanazt csinálta, mint eddig, nem változott itt semmi.

részletek