DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Formula-1

Lenyűgöző utazás a bizarr sportfogadások világában

A sportfogadás egy élénkítő módja annak, hogy egy kis extra izgalmat adjon kedvenc sporteseményeihez.

részletek

Pitwall: F1-teszt a Ringen, Schumacher autóban

Schumacher az autóban, a McLaren a Hungaroringen, Key az Audinál, a Le Mans-trófea Maranellóban, Michelisz az élen, Rossi a BMW-ben, az F1 Zanzibárban? Ezek a heti Pitwall főbb témái.

részletek

Alfa-bejelentés és Ferrari-teszt: a csütörtöki F1-es hírek

Minden fontos F1-es hír a csütörtöki napról: egy csokorban, amit tudni érdemes január 26-a eseményeivel kapcsolatban.

részletek

F1: meglepetéseket tartogat a 2023-as szezon?

Annyi már bizonyos, hogy a 2023-as szezon hosszabb is lesz, ráadásul még korábban is indul a Forma–1-ben. A márciusban startoló események sorozata minden bizonnyal még ennél is több érdekességet hoz majd mindenki számára. Nézzük, mik lehetnek köztük a legizgalmasabbak!

részletek

Perez bajban lehet, közleményt adott ki a Williams: a hétfői F1-es hírek

Egy csokorba szedtük a hétfői nap legfontosabb híreit, hogy ne maradjatok le semmiről, aki lényeges az F1 világában.

részletek

Jön az új Williams és egy korai teszt, két pilóta a Ferrainál: a szerdai F1-es hírek

Hírösszefoglaló cikkünkben minden megtalálható, ami január 11-én történt: aki ezt elolvassa, nem marad le semmi fontosról.

részletek

Formula–1-es belépőjegyek a nagycsaládosoknak

Különleges lehetőséget biztosít a nagycsaládosok számára a július 29-31-i Formula–1 Aramco Magyar Nagydíjon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. A két cég a Kajla program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete együttműködésében 1199 belépőjegyet adományoz a szerényebb körülmények között élők családoknak.

részletek

Berger: Ezért volt Senna bárkinél jobb

Rendkívül korán kezdte és olyan alázattal végezte a munkáját, hogy bárkinek óriási fejtörést okozott Ayrton Senna. Gerhard Berger úgy érzi, egyetlen szegmensben ért fel csak hozzá, a többiben esélye sem volt.

részletek

Új névadó szponzort kap a Red Bull F1-es csapata

A technológiai óriáscég, az Oracle lett az új névadó szponzor. - derült ki a a Red Bull RB 18 bemutatóján. Az Oracle a hírek szerint a Honda helyét vette át, ami nem is olyan rég üresedett meg.

részletek

Mi történik a Formula-1-es pilótákkal nyugdíjas korukban?

Nemcsak a sport, hanem általánosságban, a hírek világában is azokra irányul a reflektorfény, akik éppen aktívak és valami kiemelkedőt tesznek. Legyen szó művészekről, politikusokról, celebekről vagy éppen Formula-1 pilótákról. Azonban a végszó nem mindenkinél azonos: a Formula-1-ben különösen sokszor történik az meg, hogy az önszántukból visszavonulókat később viszontlátjuk a versenypályákon. Elég, ha a legnagyobb nevekre és sportolókra gondolunk, mint Niki Lauda, Michael Schumacher vagy Kimi Räikönnen. Volt olyan alkalom is, hogy tragédia okán kellett egy idősebb pilótának ismét vezetnie, például 1994-ben, amikor Ayrton Senna halálos balesete történt, Nigel Mansell visszakerült az F1 világába, majd 42 évesen az adelaide-i szezonzárón ő szerezte mge a pole pozíciót, majd győznie is sikerült. Az alábbi cikkben azonban nem a nagy visszatérésekre koncentrálunk majd, hanem arra, hogy milyen tevékenységek mellett döntenek a visszavonult Formula-1-es pilóták és arra, hogy milyen pénzügyi eszközökkel tehetünk Magyarországon azért, hogy a mi nyugdíjas éveink minél jobb pénzügyi lábakon álljanak majd.

részletek

Andretti a Formula-1-ben is saját csapatot tervez

Michael Andretti elismerte, hogy a nem túl távoli jövőben mindenképpen szeretne a száguldó cirkuszban is saját csapatot, mégpedig az egyik gyengébb lábakon álló gárda felvásárlásával. Több lehetősége van.

részletek

Minden Forma-1 rajongó a legjobbat érdemli, megmutatjuk miért!

Összetartás, exkluzív életérzés és megismételhetetlen izgalmak. Megmutatjuk, miért imádják világszerte milliók a Forma-1 versenyeket, és rajongóként miért érdemled Te is mindenből kizárólag a legjobbat!

részletek