Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Formula-1

Formula–1-es belépőjegyek a nagycsaládosoknak

Különleges lehetőséget biztosít a nagycsaládosok számára a július 29-31-i Formula–1 Aramco Magyar Nagydíjon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. A két cég a Kajla program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete együttműködésében 1199 belépőjegyet adományoz a szerényebb körülmények között élők családoknak.

részletek

Berger: Ezért volt Senna bárkinél jobb

Rendkívül korán kezdte és olyan alázattal végezte a munkáját, hogy bárkinek óriási fejtörést okozott Ayrton Senna. Gerhard Berger úgy érzi, egyetlen szegmensben ért fel csak hozzá, a többiben esélye sem volt.

részletek

Új névadó szponzort kap a Red Bull F1-es csapata

A technológiai óriáscég, az Oracle lett az új névadó szponzor. - derült ki a a Red Bull RB 18 bemutatóján. Az Oracle a hírek szerint a Honda helyét vette át, ami nem is olyan rég üresedett meg.

részletek

Mi történik a Formula-1-es pilótákkal nyugdíjas korukban?

Nemcsak a sport, hanem általánosságban, a hírek világában is azokra irányul a reflektorfény, akik éppen aktívak és valami kiemelkedőt tesznek. Legyen szó művészekről, politikusokról, celebekről vagy éppen Formula-1 pilótákról. Azonban a végszó nem mindenkinél azonos: a Formula-1-ben különösen sokszor történik az meg, hogy az önszántukból visszavonulókat később viszontlátjuk a versenypályákon. Elég, ha a legnagyobb nevekre és sportolókra gondolunk, mint Niki Lauda, Michael Schumacher vagy Kimi Räikönnen. Volt olyan alkalom is, hogy tragédia okán kellett egy idősebb pilótának ismét vezetnie, például 1994-ben, amikor Ayrton Senna halálos balesete történt, Nigel Mansell visszakerült az F1 világába, majd 42 évesen az adelaide-i szezonzárón ő szerezte mge a pole pozíciót, majd győznie is sikerült. Az alábbi cikkben azonban nem a nagy visszatérésekre koncentrálunk majd, hanem arra, hogy milyen tevékenységek mellett döntenek a visszavonult Formula-1-es pilóták és arra, hogy milyen pénzügyi eszközökkel tehetünk Magyarországon azért, hogy a mi nyugdíjas éveink minél jobb pénzügyi lábakon álljanak majd.

részletek

Andretti a Formula-1-ben is saját csapatot tervez

Michael Andretti elismerte, hogy a nem túl távoli jövőben mindenképpen szeretne a száguldó cirkuszban is saját csapatot, mégpedig az egyik gyengébb lábakon álló gárda felvásárlásával. Több lehetősége van.

részletek

Minden Forma-1 rajongó a legjobbat érdemli, megmutatjuk miért!

Összetartás, exkluzív életérzés és megismételhetetlen izgalmak. Megmutatjuk, miért imádják világszerte milliók a Forma-1 versenyeket, és rajongóként miért érdemled Te is mindenből kizárólag a legjobbat!

részletek

Hogyan keres pénzt a Formula-1?

A Formula-1 által generált bevétel esszenciális ahhoz, hogy finanszírozni lehessen e sportág működését. A logisztika, az autók folyamatos fejlesztése, az alkatrészek, a járművezetők és a támogatói csapat bére bizony sokba kerül, így kritikus fontosságúvá vált az elmúlt évtizedekben az, hogy megfelelő bevétele legyen a Formula-1-nek.

részletek

Közeli rokonságban áll ez a karóra a Forma-1-es autókkal

Szinte már nem telik el év anélkül, hogy a Casio ne mutatna be egy újdonságot a soron következő Forma-1-es szezon tiszteletére. A tradicionális japán óragyártó a fém kronográfokat magában foglaló Edifice termékcsaládot frissítette fel egy egészen különleges modellel, a EQB-1000AT típussal. „A száguldó cirkusz szerelmesei bizonyára felkapják a szemüket az óra láttán, ez ugyanis a Casio Edifice-szel hivatalos partneri kapcsolatot ápoló Scuderia AlphaTauri-val közös együttműködésben született meg” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor a Casio termékmenedzsere.

részletek

Andretti: Hamilton nem egységesít, hanem megoszt

Az egykori F1-es világbajnok úgy véli, bár elismeri Lewis Hamilton teljesítményét, teljesen összemosta a sportot a politikával, ami egyáltalán nem odavaló, emiatt pedig inkább megosztó lett.

részletek

Podcast: Tíz szupersztár, aki hiányzott az F1-ből

Danica Patrick a Hondában, Loeb a Red Bullban, Dixon és Gordon a Williamsben… Csak néhány példa az elmúlt évtizedek meg nem valósult F1-es karrierjei közül – legújabb adásunkban e témát jártuk körül.

részletek

Mazepin magabiztos: Korábban is legyőztem már Schumachert

Újonc párossal vág neki az idénynek a Haas. A mostanában balhéival elhíresült orosz pilóta nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy másodrangú lenne Mick Schumacher mögött a csapatnál.

részletek

Vettel: Schumacher megérdemelten került be és sikeres lesz

Sebastian Vettel határozottan visszautasítja azt, hogy Mick Schumacher csak a neve miatt került volna az F1-be. A német úgy véli, honfitársa kiérdemelte helyét és jönnek a sikerek is, de nem azonnal.

részletek