Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 9. csütörtök

FormaAutó

Gender Racing: főpróba a bemutató előtt

Az idei versenyévadhoz kapcsolódó második komoly tesztjét sem hazai pályán futotta a Gender Racing Team az elmúlt hét közepén. Ezúttal viszont a már nagyon jól ismert és tulajdonképpen a magyar autósport számára második hazai pályaként is számon tartott Dunaszerdahely mellett lévő Slovakiaringen rótták a köröket ezúttal már teljes versenyzői létszámban.

részletek

Brno: Újabb erős nap Genderéknél

A Gender Racing Team Brno-ban majdnem minden szempontból lemásolta a szombati versenynapját. A bajnokság utolsó előtti fordulójának zárófutamán a magyar értékelésben ugyanazokat az eredményeket szállították a fiúk, míg nemzetközi viszonylatban Rónai Tamásnak sikerült előrébb lépnie.

részletek

Hefler Róbert pole-ban élete első formaautós versenyén

Ma reggel kezdetét vette a WTCR túraautó világkupa, melynek betétprogramjaként a magyar országos bajnokság formaautósai is versengenek. A Gender Racing Team a sorozat egyik fő esélyeseként indul neki a hétvégének, ma pedig két időmérő edzés várt a csapatra.

részletek

Egyetlen magyar az osztrákoknál

Magyar János számára a Red Bull Ringen folytatódik a 2017-es szezon. A forma autós bajnok számára ez ESET kupa és Zóna bajnoki forduló is egyben. A mezőny egyetlen magyar versenyzője Jani lesz.

részletek

Brajnik javított, Rónai el sem tudott rajtolni

Paolo Brajnik a szombati második helyezés után vasárnap már rajt-cél győzelmet tudott aratni a speedzone.hu Kupa forma autós versenyében. Sajnos a nagy magyar csata most elmaradt, mivel Rónai Tamás már a rajat előtt lerobbant, miközben Magyar János harmadik lett.

részletek

Habsburg dobogóra váltotta büntetését hazai pályán

Habsburg Ferdinánd látványos versenyzéssel ismét dobogón ünnepelhetett hazai közönsége előtt az EuroFormula Open Red Bull Ring-i fordulójának első futamát követően, mielőtt a második futamon a technika ördöge szétoszlatta volna győzelmi reményeit.

részletek

Magyar János: Eső és káosz

Magyar János a hétvége második versenyén megjárta a mennyet és poklot egyaránt. A vasárnap nem teljesen a tervek szerint alakult.

részletek

Hazai pályán is dobogón Habsburg Ferdinánd

Habsburg Ferdinánd dobogót érő látványos versenyzéssel örvendeztette meg hazai közönségét a Formula Renault 2.0 Eurocup Red Bull Ring-i fordulóján.

részletek

A Formaautók is belecsaptak a lecsóba

Már a verseny eleje sem a megszokott módon alakult a Formaautók harmadik versenyén. Turák László nem állt fel a rajtrácsra, míg Balogh Zsolt a bokszutcából rajtolt.

részletek

Formaautós küzdelem és hőség a Pannónia-Ringen

A He-Do- Hankook Országos Gyorsasági Bajnokság Logi-Store Kupáért folyó második versenynapján elsőként az OB II. kategória hét fős mezőnye állt rajthoz a Forma autók volánja mögött.

részletek

Habsburg Ferdinánd a dobogó tetején a Paul Ricardon

Kettős rajtelsőségével és futamgyőzelmével eddigi legsikeresebb Euroformula Open hétvégéjét tudhatja maga mögött Habsburg Ferdinánd.

részletek

Habsburg Ferdinánd kétszer is dobogón Spában

Kettős dobogós helyezéssel folytatta remek szereplését Habsburg Ferdinánd az Euroformula Open második fordulójának otthont adó Spa-Francorchamps-ban. Így az estorili nyitófutamon megszerzett második hely után a két újabb dobogós pozíciónak köszönhetően az osztrák versenyző jelenleg a pontverseny harmadik helyén áll első teljes F3-as szezonjában, karnyújtásnyira az első győzelemtől.

részletek
Olvastad már?