Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

FormaAutó

Esős, hűvös idő vár Tóth Lászlóra Zandvoortban

A Forma-1-ben a koronavírus-járvány miatt elrendelt törlések áldozata lett az átépített és felújított hollandiai Zandvoort versenypályája, a Formula Renault Európa-kupa mezőnye viszont a hétvégén ellátogat a tengerparti aszfaltcsíkra. A mezőnyben ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing 20 éves magyar versenyzője is.

részletek

Formula Renault: Magny-Cours-ban folytatja Tóth László

A Forma-1-ből is ismert franciaországi Magny-Cours aszfaltcsíkján folytatódik a hétvégén a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Elmaradt a pontszerzés lehetősége Tóth László számára a Nürburgringen

Több mint egy hónap nyári szünet után az elmúlt hétvégén a németországi Nürburgringen folytatódott a Formula Renault Európa-kupa 50. jubileumi idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Pontszerzéssel zárta első versenyhétvégéjét a Formula Renault Eurocup-ban Tóth László

Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a hat bajnoki pontot érő hetedik helyen zárta a Formula Renault Eurocup idénynyitó, monzai fordulójának második futamát, ezzel csapatának legeredményesebb pilótája volt a legendás olasz pályán rendezett első 2020-as versenyhétvégén.

részletek

Magyar résztvevővel indul a Formula Renault Európa-kupa

Több hónapnyi kényszerszünet után az olasz Forma-1-es pályán, Monzában kezdődik a héten a formulaautózás egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező és legnívósabb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Formula Renault Európa-kupának a 2020-as, jubileumi 30. idénye. A koronavírus-járvány miatt ennek a szériának a rajtját is jelentős mértékben halasztaniuk kellett a szervezőknek, illetve új versenynaptár kialakítására volt szükség.

részletek

Keszthelyi Vivien: Életem legkeményebb szezonja

A világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka januárban váltott a formula kategóriára, és az azóta eltelt időben a megnövekedett követelmények miatt nem csak az életét, de a teljes edzéstervét, valamint az idő beosztását is át kellett szerveznie. Az ifjú magyar pilótának saját bevallása szerint minden nap túl kell szárnyalnia magát, de az erősítéseknek köszönhetően jobb formában van, mint valaha. A professzionális versenyszimulátoros teszteket pedig a világ különböző országaiban végzi.

részletek

Gender Racing: főpróba a bemutató előtt

Az idei versenyévadhoz kapcsolódó második komoly tesztjét sem hazai pályán futotta a Gender Racing Team az elmúlt hét közepén. Ezúttal viszont a már nagyon jól ismert és tulajdonképpen a magyar autósport számára második hazai pályaként is számon tartott Dunaszerdahely mellett lévő Slovakiaringen rótták a köröket ezúttal már teljes versenyzői létszámban.

részletek

Brno: Újabb erős nap Genderéknél

A Gender Racing Team Brno-ban majdnem minden szempontból lemásolta a szombati versenynapját. A bajnokság utolsó előtti fordulójának zárófutamán a magyar értékelésben ugyanazokat az eredményeket szállították a fiúk, míg nemzetközi viszonylatban Rónai Tamásnak sikerült előrébb lépnie.

részletek

Hefler Róbert pole-ban élete első formaautós versenyén

Ma reggel kezdetét vette a WTCR túraautó világkupa, melynek betétprogramjaként a magyar országos bajnokság formaautósai is versengenek. A Gender Racing Team a sorozat egyik fő esélyeseként indul neki a hétvégének, ma pedig két időmérő edzés várt a csapatra.

részletek

Egyetlen magyar az osztrákoknál

Magyar János számára a Red Bull Ringen folytatódik a 2017-es szezon. A forma autós bajnok számára ez ESET kupa és Zóna bajnoki forduló is egyben. A mezőny egyetlen magyar versenyzője Jani lesz.

részletek

Brajnik javított, Rónai el sem tudott rajtolni

Paolo Brajnik a szombati második helyezés után vasárnap már rajt-cél győzelmet tudott aratni a speedzone.hu Kupa forma autós versenyében. Sajnos a nagy magyar csata most elmaradt, mivel Rónai Tamás már a rajat előtt lerobbant, miközben Magyar János harmadik lett.

részletek

Habsburg dobogóra váltotta büntetését hazai pályán

Habsburg Ferdinánd látványos versenyzéssel ismét dobogón ünnepelhetett hazai közönsége előtt az EuroFormula Open Red Bull Ring-i fordulójának első futamát követően, mielőtt a második futamon a technika ördöge szétoszlatta volna győzelmi reményeit.

részletek
Olvastad már?