Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Elektromos

Felfedték az elektromos Harley titkait Milánóban

A vadonatúj elektromos Harley-Davidson® LiveWire™ modell ma debütált Európában a Milánóban rendezett EICMA kiállításon tartott sajtótájékoztatón. A prezentáción Marc McAllister, a Terméktervezés és portfolió részleg alelnöke lebbentette fel a fátylat a Harley-Davidson elektromos kétkerekű portfoliója első példányának nagy érdeklődéssel várt felszereltségi adatairól.

részletek

Öregek leszünk, mire elektromosra vált az F1

Hiába fontolgatja az F1 az alternatív hajtás bevezetését, a Formula-E olyan FIA-s engedéllyel rendelkezik, ami ezt még évtizedekig kizárja. Örülhetnek a benzinvérűek, sokáig maradhat az Otto-motor.

részletek

Az F1-es motorok is teljesen elektromossá válhatnak

Ross Brawn, a Formula-1 vezetőségének egyik első embere elismerte, megfontolják, hogy 5-10 éven belül a száguldó cirkusz erőforrásai is 100%-osan elektromos hajtásúak legyenek.

részletek

CUPRA e-Racer: elektromos túraautó először futott versenypályán

A CUPRA márka elvitte a CUPRA e-Racer versenyautót Zágrábba, hogy a versenypályán történő próba során első alkalommal tesztelje az elektromos akkumulátor csomag összehangolását a gépkocsi többi elemével.

részletek

2020-tól teljesen elektromos lesz a ralikrossz-vb

Tegnap a formulaautók, ma a motorok, holnap a karosszériás autók – megállíthatatlanul robog előre az elektromos forradalom a motorsportban, és a ralikrossz lehet az első olyan sorozat, amely világbajnokot ad ilyen technológiával.

részletek

Egyre több elektromos töltő lesz az országban

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter novemberi klubestjén az elektromobilitás kapta a főszerepet. D Ugron Gáspár, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adott elő a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudomány Egyetem Egyesült Innovációs és Tudásközpontjában.

részletek

Elektromos kísérőszériát kaphat a MotoGP

Carmelo Ezpeleta Dorna-elnök szerint akár már 2019-ben elindulhat a gyorsaságimotoros-vb teljesen elektromos kísérősorozata, amely egyes európai helyszíneken színesítené a hétvégék programját.

részletek

Új, trendi olasz villanyrobogó márka Magyarországon

Az igényes háziasszonyoknak, és a hobbijukat magas színvonalon űző akvaristáknak már világszerte bizonyított, mostantól az elektromos városi mobilitás terén is kompromisszum nélküli minőségre törekszik, korrekt áron.

részletek
Olvastad már?