Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

DaleCoyneRacing

Eldőlt, hol tér vissza a versenyzéshez Grosjean

Az F1-ből a horrorisztikus bahreini bukásával búcsúzó francia pilóta bejelentette, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően az IndyCarban folytatja a karrierjét – viszont az oválokat kihagyja.

részletek

Fittipaldi gyógyulgat, egyértelmű célja Indy

Bár továbbra is, tavasszal elszenvedett lábtöréséből lábadozik, Pietro Fittipaldi elszánt, hogy jövő évi céljait megvalósítsa. Az Indy 500 mellett mindenképpen egy nyitott karosszériás sorozatban indulna.

részletek

Az IndyCarban talált helyet magának a balhés amerikai F2-es

Minősíthetetlen pályán mutatott magatartása miatt kipenderítették Formula-2-es csapatából, de Amerikában úgy néz ki, kap még egy esélyt: Santino Ferrucci visszatér az IndyCarba, a szezon utolsó két versenyére.

részletek

Hétvégén újra versenyez az óriásit bukó Bourdais

Mindössze 14 hét alatt felépült indianapolisi sérüléseiből a Dale Coyne Racing pilótája. Még ő maga sem számított rá, hogy már az utolsó három fordulón visszatérhet.

részletek

Itt a vége: A nagyot bukó Bourdais nem versenyez többet idén

Bár az Indy 500 szombati edzésnapján balesetet szenvedő francia versenyző sikeres műtéten van túl, szinte minimális az esély arra, hogy autóba üljön ebben a szezonban.

részletek

IndyCar: Bourdais utolsó helyről nyert a szezonnyitón

A francia pilóta első versenyén diadalmaskodott új csapatánál, a Dale Coyne Racing színeiben, megelőzve a címvédő Simon Pagenaud-t. A pole-ról induló Will Power feladta a küzdelmet.

részletek
Olvastad már?