Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

ByKOLLES

Lotterer: A WEC a vesztébe rohan

Egyre nő azok száma, akik szerint a WEC vezetői fel kellene, hogy ébredjenek, mert a Toyota és a többi LMP1-es versenyautó között óriási a szakadék, ami rettentő unalmassá teszi a sorozatot.

részletek

Ez lehetett az oka Kubica WEC-től való visszalépésének

Mint ismeretes, a múlt héten meglepő hír látott napvilágot. Az LMP1-es ByKolles Racing szerződtetett versenyzője, Robert Kubica bejelentette, hogy mégsem tér vissza a pályaversenyzéshez. A lengyel nem adott hivatalos magyarázatot, de az alábbi forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek.

részletek

Kubica visszalép a WEC-től!

Váratlan, s egyúttal igen szomorú hírt közölt rajongóival Robert Kubica – a lengyel visszatérését a pályaversenyzés élvonalába nagy várakozás előzte meg, de hiába. Reméli, hogy nem végleges a búcsú.

részletek

Kubica készen áll az új kihívásokra

Robert Kubica, az egykori F1-es pilóta a hat évvel ezelőtti balesete után idén ismét úgy érzi, hogy teljes szezont tud futni egy komolyabb világbajnoki sorozatban.

részletek

Robert Kubica az LMP1-ben folytatja

Megvalósul az egykori F1-es lengyel pilóta álma: a WEC teljes szezonjában részt vesz egy prototípussal. Ma nyilvánosságra hozták a világbajnokság és a Le Mans-i 24 órás nevezési listáit.

részletek

Kubicát nem akadályozta a sérülése az LMP1-es teszten

A korábbi F1-es versenyző is részt vett a WEC bahreini újonc-tesztjén, s a lengyel elmondása szerint csak apró átalakításokra lenne szükség az autón, hogy versenyképes lehessen a kategóriában.

részletek

Ex-F1-es az ex-F1-es főnök Le Mans-i csapatában

A cím talán elsőre kissé zavarosnak tűnik. A versenyző Vitantonio Liuzzi, aki idén a WEC-ben versenyez, a Formula-1-ben tavaly is feltűnő Colin Kolles LMP1-es alakulatában.

részletek

Colin Kolles ismét a WEC-ben támad

A motorsport rutinos rókájának számító román tavaly a Caterham tanácsadójaként bukkant fel az F1-ben, aztán a csapat összeomlott. Idén ByKOLLES névre keresztelt formációja indul Le Mans-ban és a WEC szezonjában.

részletek
Olvastad már?