DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Bayer

Más csapatok érdeklődését is felkeltette Tsunoda?

Helmut Marko szerint a japán kivirágzott, Peter Bayer pedig úgy látja, tinédzserből felnőtté érett – de vajon mit hozhat a Suzukában is pontot szerző pilóta jövője?

részletek

Szétszakadó F1-mezőnyre figyelmeztet az RB

Abban az esetben, ha megtiltanák az alkatrészek megosztását csapatok között: Laurent Mekies szerint a sportág hosszú távú célkitűzéseit kell szem előtt tartani.

részletek

RB: Nincs itt semmi látnivaló!

A riválisok aggódnak a Red Bull két F1-es csapata közti együttműködés miatt, a vezérigazgató azonban rövidre zárta a kérdést: kell nekik a nagycsapat támogatása, de mindent betartanak.

részletek

„Nehéz lesz a szezon eleje” – Mekies

A VCARB új főnöke szerint idő kell, mire az új szakemberek megvetik a lábukat a csapatnál – viszont azt is elmondta, hogyan kovácsolnának előnyt abból, amire sokan hátrányként tekintenek.

részletek

Piastrit veszi példának a Red Bull pilótaképzője

Peter Bayer szerint a McLaren megmutatta, hogyan kell felkészíteni egy fiatalt az F1-re, most ők is ezt szeretnék megtenni. Elmagyarázt, hogy miért.

részletek

Liam Lawson lenne „az igazi”?

Helmut Marko és Gerhard Berger is óriási Lawson-rajongók lettek az elmúlt években – az AlphaTauri első embere szerint csak egyvalakit kellett meggyőzni arról, hogy megérdemli a nagy lehetőséget.

részletek

A Red Bull nem akarta Ricciardót az AlphaTauriba ültetni

Peter Bayer elmesélte, hogy eleinte a Red Bull nem akarta engedni, hogy Daniel Ricciardót ültessék be Nyck de Vries helyére.

részletek

AlphaTauri: Nem kell két fiatal, cél az 5. hely

Többé nem fog két fiatalt versenyeztetni az AlphaTauri F1-es csapata, mely a Red Bull-lal szoros együttműködésben története legjobb eredményét veszi célba.

részletek

Milyen névre vált az AlphaTauri és az Alfa Romeo?

A Red Bull második csapata kapcsán újabb pletykák merültek fel, a hinwili gárda készen áll a bejelentésre – de lehet, hogy csak az FIA listájáról leszünk okosabbak.

részletek

AlphaTauri: Elképzelhető az évközi csere

Az AlphaTauri részéről is megerősítették, hogy Ricciardo náluk kezdi meg a 2024-es F1-es szezont – ami viszont a folytatást illeti, az már nem ennyire egyértelmű…

részletek

Bayer: Masit megviselte a nyilvános ellenségeskedés

Miután Peter Bayer, az FIA főtitkára elismerte, hogy az F1-nek idén talán új versenyigazgatója lesz, kijelentette, Michael Masit nagyon megviselte az őt érintő nyilvános ellenségeskedés.

részletek

Először célzott Masi menesztésére az FIA

Fennáll a lehetősége, hogy új versenyigazgatót neveznek ki – mondta az együlésesek igazgatója, Peter Bayer. Bárhogy is lesz, Masi eddigi teendőit több szakember között osztják fel.

részletek