Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

BaranyaKupa

Kia Platinum Rally Cup: Krajnyákék nyerték a Baranya-kupát

Krajnyák Petra és Velezdi Eszter nyerte a Kia Platinum Rally Cup idei harmadik fordulóját, a Baranya-kupát. A páros ezzel megőrizte vezető helyét az új magyar rali márkakupában.

részletek

Klausz mindent vitt a Baranya Kupán

Szauer Gergő parádéjával kezdődött az idei Baranya Kupa a Pro+ Licenszes kategóriában, az első R5-ös futamát teljesítő pilóta háromból három gyorsaságit nyert és szűk nyolcmásodperces előnyt épített ki Klausz Kristóffal szemben – a többiek pedig már itt fél percre voltak, hamar eldőlt, hogy más nem nagyon nyerhet. Szauer azonban a negyedik szakaszon kiszállt a buliból, egy ötödikes kanyarban besokallt, nekiment a korlátnak és összetörte a Fabiát, úgyhogy Klausz hirtelen félperces előnyben találta magát az élen.

részletek

Újra két Skodával támad a Korda Racing

Új családtaggal bővült a Korda Racing versenyautó flottája, a napokban megérkezett a csapathoz a vadonatúj Skoda Fabia R5, melynek bemutatkozására sem kell sokat várni, hiszen a Hídéptő Baranya Kupa a Hertz Kupért versenyen már harcba is szállhat a Mitropa Kupa pontokért.

részletek

Gyöngyösi: A terv teljesítve, köszönjük!

Az 5-ös kategória harmadik helyét szerezte meg Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly Opel Astrával a Baranya Kupán, az Országos Rali 2 Bajnokság hatodik futamán. Ezzel túl is teljesítették a tervet, hiszen három kiesés után nem csak hogy átgurulhattak a célkapu alatt, de fel is állhattak a céldobogó harmadik fokára.

részletek

Komlón sem maradtak serleg nélkül a Korda Racing versenyzői

Ünnepléssel zárta a Marso Baranya Kupa az A-Híd kupáért nemzetközi rali versenyt a Korda Racing, a csapat valamennyi versenyzőpárosa teljesítette a távot és számos serleggel térhettek haza Komlóról.

részletek

Visszakapták a motiváltságukat Hibjánék

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti csak egy picivel csúszott le a dobogóról, de örülnek azért az abszolút hatodik és kategória negyedik helynek is. Leginkább azért, mert a Baranya Kupa által visszakapták a motiváltságukat a rali iránt.

részletek

Jánosa: Nem így terveztük

A Baranya Ralin Jánosa Ákos és Rubóczky Attila nagy küzdelem árán ért célba. Nagyon jól indult a versenyük, de végül egy defekt miatt olyan hátrányba kerültek, amit már nem lehetett ledolgozni.

részletek

Jánosa: Egy komplex verseny előtt állunk

A Baranya Kupára készülő Jánosa Ákos és Rubóczky Attila kicsit furcsának talál egy-két dolgot az előttük álló versennyel kapcsolatban, de bíznak benne, hogy a kétségeik ellenére jól sül el majd minden.

részletek

Matics sikeresen tesztelt

Az abszolút negyedik helyet szerezte meg Matics Mihály és Zejda Viki a Baranya Kupán, ahol egyben a második legjobb mitsubishis páros és a legjobb N-es Mitsubishivel induló egység is voltak.

részletek

Hibjánék a dobogó legfelső fokán

A Hibján József – Szurovcsák István kettős nem aprózza el mostanában a pontok és kupák begyűjtését. Legutóbb a második, most pedig a Baranya Kupán az A6 első helyért járó serleget hozták el.

részletek

Jánosáéknak szépen csillog az ezüst is

Már majdnem elégedett Jánosa Ákos és Rubóczky Attila a Baranya Kupát követően. Ákos és Attila maximalista, és kicsit azért sajnálják, hogy fránya másodpercek választották el a dobogó legfelső fokától.

részletek

Overdose: A lehető legjobb tréning volt a Mecsekre

Bejött Strider Zoltán terve, a lehető legjobbat tesztelték a Mecsek Rallyera. Az elmúlt hétvégén, a Baranya Kupa keretein belül alkalma nyílt arra, hogy szinte ugyanazokon a pályákon gyakorolhassa a megfelelő íveket, taktikát, mint ami majd az októberi ORB futamon vár rá. Igaz, most még „csak” a Trabanttal, és az alkalmi navigátorával, Vig Sándorral, ősszel pedig majd a Mitsubishivel, és állandő segítőjével, Koch Péterrel. De így is nagyon tanulságos volt ez a verseny.

részletek
Olvastad már?