Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

AyrtonSenna

Árverésre bocsátják Senna sisakját

Harminc évvel ezelőtt Ayrton Senna jelentette az etalont a Formula-1-ben. Most egyik olyan, versenyen is használt bukósisakját veheti meg bárki, amit második világbajnoki címének évében viselt.

részletek

Brawn: Hamilton olyan volt idén, mint Senna vagy Schumacher

A Formula-1 sportszakmai vezetője, Ross Brawn szerint Lewis Hamilton olyan hatással van a sportágra, mint Ayrton Senna vagy Michael Schumacher volt: az ő teljesítménye után is teljesen más lett a mérce.

részletek

Veszélyben lehet Senna rekordja

Több, mint huszonnégy éve tartja a körrekordot az Aida-pályán Ayrton Senna. A japán Super Formula szervezői azonban nagy durranásra készülnek, egy kis segítséggel megdöntenék a csúcsot.

részletek

Versenyezz Brazíliában Ayrton Sennával!

Az alábbi videóban szereplő játékos elhatározta, hogy a teljes 1984-es szezont az akkor debütáló Ayrton Sennával versenyzi végig: kezdetként a brazil fenomén hazai pályáján próbált szerencsét.

részletek

Alonso 21 év után találkozott Ayrton Sennával Barcelonában

Fernando Alonso, a Forma-1-es McLaren-Honda csapat pilótája beülhetett és tehetett pár kört Ayrton Sennának egykor sikereket hozó versenyautójával, az 1988-as McLaren-Honda MP4/4-el.

részletek

Közös kiállítás nyílt Sennáról és Del Pieróról

Olaszországban az emberek két dologért rajonganak a legjobban: a technikai sportokért és a labdarúgásért. A torinóiak számára a Juventus jelenti a csapatot, Alessandro Del Piero pedig a legnagyobb hőst. Hozzá csak egyvalaki érhet fel a szemükben: Ayrton Senna.

részletek

Senna-portré farmernadrágokból

Csodák márpedig vannak. Ezt bizonyítja Ian Berry egyedi remekműve, egy csodálatosan szép Ayrton Senna-portré is, amelyet a Senna-család farmernadrágjainak darabjaiból alkotott meg a mester.

részletek
Olvastad már?