DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 2. szombat

AutósÉrdekesség

Felniken közlekedett egy autós Budapesten

Az alábbi videó vasárnap este készült a Boráros téren: a kisbusz vezetőjét láthatóan nem aggasztotta, hogy a jármű baloldali kerekein nincs gumi, a felnin közlekedő autós valószínűleg Fernando Alonso 2018-as bakui mutatványát próbálta utánozni. (A videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg.)

részletek

Békásmegyeri ámokfutás: Forgalommal szemben

Szerda kora reggel készült az alábbi videó: az autós elnézte a sávot, ezután pedig hosszú időn keresztül haladt forgalommal szemben, ráadásul nagy sebességgel, miközben szemből autók érkeztek. (A Bp-i Autósok Közössége felvétele.)

részletek

Tarol a neten a budapesti autós bunyó felvétele

Más országokból sűrűbben láthatunk ilyen verekedésről készült felvételeket, de idehaza ritkaságszámba megy, ami a Kerepesi úton történt. Egy Audi és egy Volkswagen vezetője között alakult ki nézeteltérés, ami hamar tettlegességgé fajult. A képsorok már közel 700 ezer megtekintésnél tartanak.

részletek

Dinamittal robbantotta fel Tesláját az elégedetlen tulajdonos

A finn Model S-tulajdonost annyira feldühítette, hogy az autót csillagászati áron javították volna meg, hogy dühében inkább 30 kiló dinamittal felrobbantotta járművet.

részletek

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren, fittyet hányva a többi autóra, a kerékpárosokra és egy rendőrre is.

részletek

Ötvenéves Columbo legendás Peugeot-ja

A televíziózás történetének egyik legemlékezetesebb autó/főhős párosítása volt a Peter Falk által alakított Columbo hadnagy és az ő ütött-kopott, ám végletekig megbízható Peugeot-ja. Az ikonikus krimisorozat ötvenedik évfordulóján utánajártunk a 403 Cabriolet történetének.

részletek

Magyar autóreklám – koreai nyelven

Új kampányt indított a SsangYong. A Korando és Rexton reklámfilmjeinek főszereplője Thuróczy Szabolcs, a különlegességük pedig az, hogy koreai nyelven beszél.

részletek

Íme a Land Rover Defender V8 Bond Edition

A Land Rover SV Bespoke az új Land Rover Defender V8 Bond Edition limitált szériával köszönti a 25. James Bond filmet, a szeptemberben moziba kerülő 'Nincs idő meghalni'-t.

részletek

Brutál sportautók debütáltak idén is Goodwoodban

A Goodwood Festival of Speed rendszerint helyszíne versenygépek és utcai szuperautók bemutatkozásának, a 2021-es kiadás pedig még különlegesebb annál fogva, hogy a tavalyi rendezvény elmaradt. Íme néhány újdonság a hegyi pályáról: Lotus Emira, Aston Martin Valkyrie, Lamborghini SCV12, Glickenhaus SCG007, Toyota GR 86, Ineos Grenadier, BMW 2 Series, Ferrari SF90 Aperta, McLaren Artura.

részletek

Így törik össze a világ legdrágább autóit

Minden autó életében fontos pont a törésteszt, melyen meg kell felelniük a szigorú biztonsági követelményeknek. Ez akkor válik igazán érdekessé, ha például méregdrága sportautókról van szó.

részletek

Régen az autóreklámok is menőbbek voltak

Az ember néha hajlamos úgy gondolni, hogy régen minden jobb volt, a Peugeot legendás reklámjait látva viszont ez lehet tényleg igaz. Annak idején igazán látványos filmekkel adták el a termékeiket.

részletek

Felismered a roncsból, milyen autó volt?

Egy különleges, kissé bizarr témájú kvízbe futottunk: roncsok alapján kell beazonosítani, milyen típusú néhai autót látunk. Ti hány találatot értetek el?

részletek