Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

AutósÉrdekesség

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren, fittyet hányva a többi autóra, a kerékpárosokra és egy rendőrre is.

részletek

Ötvenéves Columbo legendás Peugeot-ja

A televíziózás történetének egyik legemlékezetesebb autó/főhős párosítása volt a Peter Falk által alakított Columbo hadnagy és az ő ütött-kopott, ám végletekig megbízható Peugeot-ja. Az ikonikus krimisorozat ötvenedik évfordulóján utánajártunk a 403 Cabriolet történetének.

részletek

Magyar autóreklám – koreai nyelven

Új kampányt indított a SsangYong. A Korando és Rexton reklámfilmjeinek főszereplője Thuróczy Szabolcs, a különlegességük pedig az, hogy koreai nyelven beszél.

részletek

Íme a Land Rover Defender V8 Bond Edition

A Land Rover SV Bespoke az új Land Rover Defender V8 Bond Edition limitált szériával köszönti a 25. James Bond filmet, a szeptemberben moziba kerülő 'Nincs idő meghalni'-t.

részletek

Brutál sportautók debütáltak idén is Goodwoodban

A Goodwood Festival of Speed rendszerint helyszíne versenygépek és utcai szuperautók bemutatkozásának, a 2021-es kiadás pedig még különlegesebb annál fogva, hogy a tavalyi rendezvény elmaradt. Íme néhány újdonság a hegyi pályáról: Lotus Emira, Aston Martin Valkyrie, Lamborghini SCV12, Glickenhaus SCG007, Toyota GR 86, Ineos Grenadier, BMW 2 Series, Ferrari SF90 Aperta, McLaren Artura.

részletek

Így törik össze a világ legdrágább autóit

Minden autó életében fontos pont a törésteszt, melyen meg kell felelniük a szigorú biztonsági követelményeknek. Ez akkor válik igazán érdekessé, ha például méregdrága sportautókról van szó.

részletek

Régen az autóreklámok is menőbbek voltak

Az ember néha hajlamos úgy gondolni, hogy régen minden jobb volt, a Peugeot legendás reklámjait látva viszont ez lehet tényleg igaz. Annak idején igazán látványos filmekkel adták el a termékeiket.

részletek

Felismered a roncsból, milyen autó volt?

Egy különleges, kissé bizarr témájú kvízbe futottunk: roncsok alapján kell beazonosítani, milyen típusú néhai autót látunk. Ti hány találatot értetek el?

részletek

Eszement lekanyarodás a Pöttyös utcánál

Az erre szakosodott csatorna szállított egy videót egy újabb súlyos kihágásról Budapesten: a passatos az Üllői útról akart lekanyarodni, de mivel elkésett, jobb híján a szembejövő kanyarodósávot, majd a gyalogosátkelő járdaszigetét használta fel.

részletek

Menteni akartak, még nagyobb bajt okoztak

Nem tudni pontos részleteket a baleset körülményeiről és arról, hol történt, de a képsorok elmondják a lényeget. A segítő kezek egy felborult kamiont billentettek vissza kerekeire, de nem számoltak azzal, hogy a baleset egy lejtőn történt. A Scania legurult a mélybe, és még egy rendőrautót is elsodort közben.

részletek

A Honda 2003-as videójánál ma sincs tökéletesebb

Az egész úgy kezdődött, hogy a kis fogaskerék nekigurult a nagy fogaskeréknek, aztán még két percen át különféle dolgok történtek, a végén pedig kecsesen legördült a trélerről a Honda Accord. Mi sem természetesebb ennél!

részletek

Vevőcsalogató: Mucsi Mustangot népszerűsít

A szalonban Mucsi Zoltán mutatja be a Bullitt Mustangot az érdeklődőknek ebben az április 1-jei reklámban – az ő utánozhatatlan stílusában.

részletek