Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

AutósÉrdekesség

Milliók kíváncsiak a kólás-autós „kísérletre”

A YouTube legnépszerűbb autós tartalmai közé tartoznak azok, melyekben különböző tárgyakon hajtanak át. Napok alatt több mint kétmillióan nézték meg azt a videót, melyben egy Pepsivel és Mentosszal töltött óvszer került a kerék alá.

részletek

Vanessa, a 2020-as Miss Tuning

Megjelent a minden évben várva várt Miss Tuning naptár. A főszerepben számos vonzó autó, valamint egy ugyancsak szemrevaló, tetovált szőkeség. Videóval és galériával.

részletek

Így reagált a néni az 500 lóerőre

A megmosolyogtató videó mögött szívfacsaró történet áll. A leírás szerint a hölgy hasnyálmirigyrákban szenved, 27 kemoterápián van túl. Fia – ő vezet – mindig is szerette volna megautóztatni 1974-es Datsunjával. A hölgy egyáltalán nem élvezi a száguldást – ez jól látható arcán –, de végül rábólintott fia kérésére.

részletek

Nappal dugó, éjjel életveszély az M0

„A Schumacherek meg tolják neki, ahogy kell, mint a gép” – többek között így jellemzi a Bp-i Autósok Közösségének alapítója, Csősz Krisztián a gyorsforgalmi út déli részét jellemző állapotokat. A videóban részletesen beszélt a problémáról.

részletek

A BMW legexkluzívabb modelljei

A bajor prémiumgyártó az elmúlt két esztendőben hét vadonatúj, illetve átfogóan továbbfejlesztett luxusautóról rántotta le a leplet.

részletek

Nem bűnös a Bécsben gázoló önvezető busz

Nem szokványos baleset történt az osztrák fővárosban: egy automatizált jármű ütött el egy járókelőt. A történteket vizsgálat követte, hogy fény derítsen rá, szabályosan reagált-e a kisbusz.

részletek

Ez a legolcsóbb Ferrari Magyarországon

Eladó egy 2008-as évjáratú, sárga fényezésű Ferrari 612 Scaglietti, amely csupán 44 ezer kilométert futott. Az irányár 26,9 millió forint, ennél olcsóbban nem lehet Ferrarihoz jutni idehaza.

részletek

Erre biztosan nem számított a zebrán megálló autós

Mindenki tudja, milyen bosszantó, ha a kocsisorban várakozó autók nem veszik figyelembe a gyalogosátkelőt. Az alábbi videóban – amely Petrozadovszkban, Oroszországban készült – egy járókelő nem kerülte ki a járművet, hanem más utat választott.

részletek

Ezek a legritkább és legdrágább Bugattik

Tény, hogy a Bugatti nem az átlagemberek számára gyárt autókat, de még az ő termékeik között is vannak ritkaságok. A lista a Chiron koncepciójával 900 millió forintnál indul, a vége pedig közel 6 milliárd…

részletek

Elektromos rollerrel az autópályán

A döbbenetes eset Dallasban történt: egy fejhallgatót is viselő elektromos rollerező bukkant fel a hatsávos sztrádán, aki először a legbelső sávban haladt, majd innen sorolt át a lehajtó irányába. A felvételt rögzítő autó sofőrje sem hitte el, mit lát.

részletek

Goodyear gumikon a Holdon

Egy pár gumiabroncs a Goodyear-nek, hatalmas ugrás a mobilitás jövőjének: majdnem 50 évvel ezelőtt a Goodyear levegő nélküli XLT abroncsai voltak az elsők, melyek guminyomot hagytak a Hold felszínén. Az 1950-es és ’60-as évek intenzív fejlesztéssel teltek a Goodyear életében, a vállalat szorosan együttműködött a kor úttörő kutatóival a felfedezések előmozdításán. A Goodyear azóta sem hagyott fel az innovációval, és a mai napig a legmodernebb technológiát képviselő abroncsokkal járul hozzá önmaga és a mobilitás megújításához.

részletek

A világ leghosszabb autója

Az Amerikai Álom nevet viselő limuzin egy különleges, egyedi konstrukció: a Cadillac Eldoradón alapuló gépjármű 30,5 méter hosszú és 26 kereke van, a fedélzeten úszómedencével és helikopterleszállóval (!). Az 1980-as években épült, sorsa azonban vakvágányra futott: egy múzeum megvásárolta, hogy felújítsa, de erre eddig nem került sor, így most egy udvaron rozsdásodik.

részletek
Olvastad már?