Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

AutósÉrdekesség

Így lett traktorból szupersportkocsi a Lamborghini

Legendás olasz márka evolúciója: a Lamborghini modelljei 1959-től egészen 2020-ig.

részletek

Nyolcvan luxusautót loptak el egy kereskedésből a fosztogatók

A zavargássá fajuló tüntetéseknek egy luxusautó-kereskedés is áldozatul esett a kaliforniai San Leandróban. A tömegesen betörő fosztogatók 80 autót kötöttek el a helyszínről. Számos járművet megtaláltak már, de többnyire fontos alkatrészek nélkül.

részletek

146-nál mérték be a pirosnál a pécsi száguldozót

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nagy fogása: 146 km/h-t mért a traffipax egy lakott területen belül gyorshajtó autósnál, aki még a piroson is átment.

részletek

Dugó, záróvonal, értelmetlen előzés Csepelen

A fővárosból jelentkezett egy újabb meghökkentő videóval a Bp-i Autósok Közönsége. A felvétel „A világ legértelmetlenebb patkánysága a csepeli dugóban” címet kapta, „hőse” egy sietős Mercedes-sofőr.

részletek

Lövedékként tarolta le az udvart az elszabadult SUV

Ijesztő felvétel Miami-Dade-ből: egy irányítatlan autó átszáguldott az udvaron, egyik oldalon be, a másikon ki, keresztül a medencén, megsemmisítve a kerítéseket. A lakók otthon voltak, de szerencsére senki sem tartózkodott kint.

részletek

A Zöld Pokol kénköves tüze: Kiégett egy Lamborghini a Nordschleifén

Nemrég újra megnyitották a Zöld Pokolnak becézett Nürburgringet a pályázók előtt, az első áldozat pedig meg is van: egy versenyzésre is alkalmas Lamborghini Huracán Super Trofeo gyulladt ki és égett szénné.

részletek

Kiesett a marha a furgonból, a sofőr ment tovább

Bosznia-Hercegovinából, Srebrenik környékéről érkezett a legfrissebb közlekedési furcsaság. Vajon mikor vette észre a sofőr, hogy megszökött a rakomány?

részletek

Egy töltéssel 2000 kilométer

A lítium-kén akkumulátor hozhatja el az elektromos autózás forradalmát? Egy ausztrál cég kutatása szerint igen: az elméleti hatótáv 2000 km, a költségek pedig jóval kisebbek, mint a lítium-ion technológia esetében.

részletek

Amikor mész az úton és egyszer csak lerepül a tető

Az amerikai fiatalemberrel ez történt: még csak nem is száguldozott, körülbelül 100 km/h-ra gyorsított, mikor a Lotus Elise nyitható teteje hirtelen leszakadt. A döbbenet az arcára van írva.

részletek

Kipróbálta, mennyi a Corvette vége

A népszerű autós YouTuber, TheStradman volt kíváncsi arra, mennyit bír a Corvette C8. Egy kiszáradt tó medrében nyomta, és egészen 278 km/h-ig jutott. (Papíron 312 az autó csúcssebessége.)

részletek

Az apa reakcióideje mentette meg gyerekét

Csodáljuk a kínai apa gyors mozdulatát, amellyel megakadályozta, hogy kisfiát elgázolja egy szabálytalan autós a zebrán. A férfi megállt, mikor látta a nem lassító sofőrt, de fia tovább sétált.

részletek

Fából vasparipa: faragott Toyota és Lexus

Egy vietnami fiatalember mesteri szintre emelte a fafaragás művészetét. Bármit képes megvalósítani egy fatömbből, kedvencei mégis az autók – azon belül is a Toyoták és a Lexusok.

részletek
Olvastad már?