Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

AutósÉrdekesség

Az apa reakcióideje mentette meg gyerekét

Csodáljuk a kínai apa gyors mozdulatát, amellyel megakadályozta, hogy kisfiát elgázolja egy szabálytalan autós a zebrán. A férfi megállt, mikor látta a nem lassító sofőrt, de fia tovább sétált.

részletek

Fából vasparipa: faragott Toyota és Lexus

Egy vietnami fiatalember mesteri szintre emelte a fafaragás művészetét. Bármit képes megvalósítani egy fatömbből, kedvencei mégis az autók – azon belül is a Toyoták és a Lexusok.

részletek

Egy szexi autómosás kulisszatitkai

A folyamat nem mindig olyan érzéki, mint a végeredmény. A filippínó nyelvű videóból túl sokat nem értünk, de az magáért beszél, hogy 4 nap alatt közel 4 millió megtekintést hozott.

részletek

Ezek a gépszörnyek állnak idén Lewis Hamilton garázsában

A hírességek autóflottájával foglalkozó Cars For You a Formula-1 világbajnokának jelenlegi garázsáról is összeállítást készített. Ha hihetünk a csatornának, a kocsiszínben megfér egymás mellett többek között egy LaFerrari, egy Pagani Zonda és egy Shelby Cobra is. A Mercedes-AMG Project ONE kapcsán azért megjegyeznék, jelenleg még csak a tesztelése zajlik.

részletek

Menetközben esett ki a mentőből a hordágy

Egy lengyel autós Wrocławban rögzítette az ijesztő képkockákat: a mentőautó hátsó ajtaja kinyílt, és kigurult belőle a hordágy. Szerencse, hogy a jármű nem szállított beteget.

részletek

Nem kellett volna 18 éves fiú kezébe adni a Ferrarit

Ennyi maradt a 730 lóerőt tudó F12 Berlinettából, miután a massachusettsi kereskedés vezetője egy fiatal srácot bízott meg azzal, hogy szállítsa le a csupán három kilométerre levő szervizbe.

részletek

900 lóerős az új elektromos-hidrogéncellás Nikola pickup

Egyre több gyártó áll elő elektromos hajtású, nehéz platós modelljével. A Nikola Badger nem csupán villanyárammal, hanem hidrogénnel is működik.

részletek

Kutatás: Vezetni sem tudnak és hülyék is a BMW-sek és audisok

Egy finn kutató a két márka hírhedt használóinak vezetési szokásait és személyiségjegyeit tanulmányozta, hogy megállapítsa, igazak-e az előítéletek.

részletek

Mazda: 100 év szemben a konvenciókkal

A Mazda január 30-án ünnepelte 100 éves évfordulóját hirosimai központjában. Az ünneplést események sorozata fogja fémjelezni idén, melynek első helyszíne Európában az idei Genfi Autószalon lesz márciusban, melynek keretében a vállalat tisztelettel adózik a múlt jeles történései felé, és kitekintést ad a jövőre vonatkozóan.

részletek

Drága autók, melyek olcsónak tűnnek

Hat modell, amelyekért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, az értéket viszont a külcsíny nem feltétlenül tükrözi: a Corvette-től a kínai limuzinig.

részletek

Ezt a reklámot készítette a Porsche a Super Bowlra

A márka ismert modelljeinek társaságában a Taycant népszerűsíti a hirdetés, mely az NFL-döntő szünetében kerül adásba – a Super Bowl-reklámok levetítése hírhedten magas összegbe kerül.

részletek

Ne felejtsd el felhúzni az ablakot hóviharban

Idehaza jelenleg nem fenyeget ez a veszély, de Új-Fundlandon egy nő csúnyán pórul járt „apró” figyelmetlensége miatt.

részletek
Olvastad már?