Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

AutósÉrdekesség

Mindent csinál a román kamionos, csak az utat nem nézi

Lábbal kormányoz, telefonoz, nyújtózkodik és még be is mutat az őt videózónak. A felvétel a Made In Romania Facebook-oldalra került fel, eddig félmillióan látták – a vezess.hu akadt rá.

részletek

A világ legbizarrabb autóbalesete? (18+)

Ezzel a címmel került fel az alábbi felvétel a videómegosztóra: nem mondunk semmit, ezt végig kell nézni. Az életnek néha nagyon fekete humora van.

részletek

Karosszériajavítás instant tésztával

Az emberi leleményesség határtalanságának újabb megnyilvánulása.

részletek

Ez Abu Dhabi legkülönlegesebb rendőrautója

A 3,4 millió dollárt érő Lykan HyperSoftból mindössze hét példány készült, ebből egy Abu Dhabi rendőrségében szolgál. A járművet 3,7 literes Porsche-motor hajtja, végsebessége 395 km/h.

részletek

Ronaldo vette meg a világ legdrágább autóját

A genfi autószalonon kelt el 18,9 millió dollárért (5,5 milliárd forint) az a különleges Bugatti, amelynek új tulajdonosát akkor nem nevezték meg. A frissebb hírek szerint Cristiano Ronaldo a vásárló, akinek extra kérése is volt.

részletek

Íme Putyin kabrió limuzinja

A második világháború európai befejezését ünneplő győzelem napjára készül az Aurus család legújabb luxusautója, a kétajtós kabrió, amelyben integetve-tisztelegve vonulnak fel a legfontosabb vezetők.

részletek

Elindult a DriveNow Budapesten

Minden, a regisztrációt befejező felhasználó számára elérhetővé válik a DriveNow flottája április 29-től. Az első hét végére a közel 200 autót tartalmazó flottában nyolc különböző BMW és MINI modell áll rendelkezésre. Az autók bérlésére perc-, óra-, vagy napidíj alapú csomagok is választhatóak. A szolgáltatásra az elmúlt két és fél hétben már több mint 10 000 felhasználó regisztrált.

részletek

Élőben közvetíti az ámokfutást a magyar

A száguldozó, cikázó és káromkodó autósról az RTL Klub híradója számolt be. Mondjuk az, hogy bolond, már pusztán abból lerí, hogy függőlegesen tartja a mobilját videózáskor.

részletek

A Télapó is megirigyelné ezt a borsodi repülő szarvast

Hajmeresztő jelenetet élt át egy magyar autós és ez a szarvas is, de szerencsére mindketten megtették a tőlük telhetőt (az állat talán még annál is többet), hogy elkerüljék az ütközést ebben a vezess.hu által talált videóban.

részletek

D’Agostino és az AMTS más csodái

John d’Agostino Kaliforniából, szexi lányok, méregdrága luxusautók, tuningcsodák, versenygépek és a jövő mobilitásához: az AFM riportot forgatott a 2019-es Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Autóval ment a konditerembe

Meghökkentő élményben volt része egy 67 éves kaliforniai nyugdíjas tanárnak: éppen fellépett a futópadra, mikor vele szemben áttörte az üvegfalat egy SUV. Szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte az esetet.

részletek

Lebuktatták az újpesti illegális autóversenyt

Kilenc átalakított autó forgalmi engedélyét vonta be a hatóság az éjszakai rajtaütés során.

részletek
Olvastad már?