Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

AutósÉrdekesség

Vevőcsalogató: Mucsi Mustangot népszerűsít

A szalonban Mucsi Zoltán mutatja be a Bullitt Mustangot az érdeklődőknek ebben az április 1-jei reklámban – az ő utánozhatatlan stílusában.

részletek

Pedig ő tényleg csak segíteni akart

Az oldalára dőlt autót szakértő kezek fordítják vissza a kerekeire, nem gondolva, hogy még nagyobb amortizálás lesz a vége, miután a jármű önálló életre kel...

részletek

Kiszámolták: A nők nagyobb eséllyel sérülnek közúti balesetnél

Különös megállapításra jutott egy amerikai tanulmány, miszerint a közúton balesetet szenvedő emberek közül a nőknél nagyobb a valószínűsége, hogy sérülést is szereznek, főleg a lábukon. Utánajártak az okoknak.

részletek

A magyar utak a világ legbiztonságosabbjai közt

Egy frissen készült tanulmány a világ 56 országának közlekedésbiztonságát vizsgálta, Magyarország pedig megtisztelő helyen, hatodikként került a rangsorba.

részletek

Bemutatták a világ első repülő versenyautóját

Ha már a levegőben van, akkor hívhatnák versenyrepülőnek is, de a fejlesztő, az Airspeeder ragaszkodik a versenyautó megnevezéshez. A tervek nagyratörőek: szeretnének a közeljövőben bajnokságot is rendezni ilyen ember által vezetett gépek számára.

részletek

Ajtónyitás kalapács segítségével

Télidőben, ha kint parkolunk, könnyen megtörténhet, hogy befagy járművünk ajtaja. Az iowai férfi egy nem túl kifinomult, de hatékony módon küszöbölte ki a problémát.

részletek

Ez lesz a vége: Tűzijáték egy autóban

Egy YouTube-csatorna készítői feláldoztak egy autót, hogy kiderüljön: mi történik, ha tűzijátékokat robbantanak fel az utastérben? Az eredmény magáért beszél.

részletek

Így szerzi be a karácsonyfának valót a Lamborghini

Gyakran merül fel az aggály a sportautók kapcsán, hogy akkora motorerővel rendelkeznek, ami már kiaknázhatatlan a közutak sebességkorlátjai mellett. Egy fenyőerdőben azonban már egészen más a leányzó - és a fa - fekvése.

részletek

Majdnem tragédiát okozott a járdán rövidítő autós Soroksáron

„Megdöbbentő” címmel töltötték fel Soroksár Facebook-oldalára az alábbi videót, és a jelző nem túlzás. A dugóban rekedt Mercedes a járdán rövidítette le az utat, ráadásul tette ezt közveszélyesen.

részletek

Milyen pezsgővel mossuk Lamborghininket?

Ez az égető kérdés merült fel a Svájcban élő román milliomoscsemetével, aki a TikTokon végezte el tesztjét: Moët Chandon és Cristal pezsgővel is meglocsolta a Lamborghini kerekét. Igaz, mint egy Paul Verhoeven-filmnek, videójának is nyitott a befejezése: nem derül ki, melyik márka a nyerő.

részletek

Három luxusautó bánta az elszabott parkolást

Meredek lejtőn nem egyszerű manőverezni, de a Porsche Taycan tulajdonosa ennek fényében is magasra járatta a bénázást. Talán rossz pedálra lépett, mindenesetre a szomszédban parkoló SUV-t és BMW-t is sikerült leamortizálnia sajátja mellett.

részletek

Az autó összelapult, a gazdája megúszta

Oroszországban történt: a férfi az autóját tisztogatta a ráfagyott jégtől, mikor azt vette észre, hogy kisebb betondarabok potyognak fentről. Ez volt az egygyermekes apa szerencséje, felnézett, majd azonnal rohanni kezdett. Egy kéttonnás betontömb zuhant le, ami teljesen megsemmisítette az autót, de tragédia szerencsére nem történt.

részletek