DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

Al-Attiyah

Ismét Nasszer Al-Attiyah a Dakar győztese

Véget ért a sivatagi száguldás Szaúd-Arábiában: nem történt meglepetés, 2022-es sikere után ismét Nasszer Al-Attiyah bizonyult a legjobbnak.

részletek

Dakar: Loeb történelmet írt az utolsó előtti szakaszon

Zsinórban hatodik szakaszgyőzelmével új csúcsot állított fel a francia ralilegenda, Sebastien Loeb a Dakaron. A nyolcadik szakasz óta nem talált legyőzőre, s már csak egy van hátra.

részletek

Loeb újabb sikerével már második, helycsere a motorosoknál

Zsinórban ötödik szakaszgyőzelmével feljött az összetett ezüstérmes pozícióba a francia legenda – igaz, Al-Attiyah előnye közel másfél órásra hízott.

részletek

Loeb megállíthatatlan, de Al-Attiyah őrzi előnyét

Már zsinórban negyedik szakaszgyőzelmét aratta a francia, a katari toyotás viszont alig veszít a fórjából. A motorosoknál ismét változott az éllovas.

részletek

Loeb triplázott, új éllovas a motorosoknál

Sorozatban harmadik, összességében negyedik szakaszgyőzelmét aratta az idei Dakaron a francia legenda, de Nasser Al-Attiyah előnye így is magabiztos.

részletek

Újabb Loeb-siker és Sainz-kálvária, másodpercekre a motoros élmenők

Idei harmadik elsőségét gyűjtötte be a francia legenda, miközben a Matador a mentőhelikoptert is visszafordította a borulása után. Al-Attiyah magabiztosan vezet, motorban viszont kiélezett a küzdelem.

részletek

Szaúdi részsiker, Al-Attiyah őrzi előnyét

A helyi toyotás menő, Yazeed Al-Rajhi húzta be a szombati szakaszt a Dakaron, miközben az állva maradt Audikat továbbra is gondok sújtották.

részletek

Dakar: Al-Attiyah sikere és az Audi drámája pénteken

Totális összeomlást produkált az Audi pénteken, Peterhansel és Sainz is hibázott, így Al-Attiyah kényelmes előnybe került az élen.

részletek

Al-Attiyah nagy csatában növelte előnyét, új éllovas a motorosoknál

Az „Audi-szabály” ellenére is a Toyota sztárja győzött, Loeb a hajrában borult fel, a kétkerekűeknél pedig egy Honda nyerte a szakaszt, de egy Husqvarna vette át az első helyet csütörtökön.

részletek

Al-Attiyah nyert, Sainz vezet, Loeb visszaesett a Dakar második napján

Kőkemény nap várt a Dakar mezőnyére hétfőn: az autósok között ez most a Toyotákról szólt, de az összetetettben továbbra is az audis Sainz vezet.

részletek

Sainzé az első szakasz, kiesett a motoros címvédő

Az első „rendes” nap is Audi-sikert hozott a 2023-as Dakar Ralin az autósoknál, miközben a kétkerekűeknél máris kénytelen volt kiállni a tavalyi győztes.

részletek

Toyota vs. Audi, KTM vs. Honda – indul a Dakar

Az év utolsó napján a prológgal kezdetét veszi a 2023-as Dakar Rali: összeszedtük a legendás terepraliversennyel kapcsolatos legfontosabb információkat.

részletek