DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Perez bocsánatot kért a feleségétől

Vad videók és fotók terjedtek a közösségi médiában Sergio Perezről a Monacói Nagydíjon aratott győzelmét követő ünneplésről. A mexikói bocsánatot kért feleségétől a történtek miatt.

Több olyan fotó is napvilágot látott a Monacói Nagydíjat követő hétfőn, amelyen Sergio Perez kissé csapzottan hagy el egy jachtot a hercegség kikötőjében, miután a harmadik helyről indulva megnyerte a versenyt.

Egy olyan videó is felkerült a közösségi felületekre, amelyen egy barna hajú hölgy rendkívül közel áll Perezhez, s bár a videón csak annyi látszott, hogy a lány a fülébe súg valamit a mexikóinak, Perez barátjának viselkedése, aki egyből testével takarta a képet és odébb lökte a kamerást, rossz fényt vetett a háromszoros futamgyőztesre.



Most tiszta vizet öntött a pohárba a Red Bull pilótája, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke: „Láttam a rólam keringő videókat az interneten és teljes mértékben vállalom is a felelősséget miattuk” – írta Instagram sztorijában Perez. „Egy rossz parti volt, amiben nem tudtam kontrollálni magam, de csak ennyi volt, egy rossz buli. Azok, akik ismernek, tudják, hogy ez nem én vagyok, akik pedig a feleségem felől érdeklődtek, elmondhatom nekik, hogy erősebb köztünk a kötelék, mint valaha.”

„Akik ártani szeretnének nekünk, azoknak is csak a legjobbakat kívánhatom, mindazonáltal szeretném megköszönni a támogatást és szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akik szeretnek és közel állnak hozzám, mert az, ami a videón látszik, egyáltalán nem adja vissza, milyen ember is vagyok valójában. Többet nem fogunk erről a témáról beszélni, mert elfeldtethetné velünk a legfontosabb dolgot, hogy együtt éljük az életünket.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: