DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Íme Alonso új barátnője

Fernando Alonso új barátnője oldalán tűnt fel az interneten. A hölgy sportújságíró, Formula-1-gyel is foglalkozik. Az Instagramon több közös képen is mutatkoztak az utóbbi napokban, a kétszeres bajnok újra párt talált.

Az érintett Fernando Alonso maga is posztolt több közös képet új szerelmével, Andrea Schlagerrel. A kétszeres világbajnok korábban már volt házas 2006 és 2011 között Raquel del Rosario oldalán. Azóta nem nősült meg a spanyol ász, de négy komoly kapcsolatáról is nyilvánosan tudtak.

Néhány hete már pusmogtak a kapcsolatról, Miamiban felvállalták egymást nyilvánosan is


Egy ideje agglegényéletet élt, de a jelek szerint újra rátalált a szerelem az Alpine pilótájára. A paddockban kell keresni Alonso új párját, Andrea Schlagert, aki 39 esztendős sportújságíró, a ServusTV alkalmazásában áll és a Formula 1-es versenyeken kívül MotoGP-t, teniszt is szokott közvetíteni.

Az utóbbi hetekben igen gyakran mutatkoztak együtt, Miamiban pedig nyilvánosan is elismerték, hogy egy párt alkotnak. Alonso és Andrea is sűrűn oszt meg közös képeket az Instagramon az elmúlt napokban. Lehet, hogy Fernando Alonso végre révbe ért a magánéletben is?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: