Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Barátnő

Amikor barátnője ultimátumot adott Rossinak

A magánéletéről beszélt a MotoGP-től tavaly év végén visszavonult kilencszeres világbajnok, aki elmondta, hogyan ismerte meg jelenlegi párját és hogyan tudta meg, hogy gyerekük lesz.

részletek

Fél évig Budapesten tanult Norris barátnője

Néhány napja vált hivatalossá, hogy Luisinha Oliveira a McLaren F1-es pilótájának párja – a fiatal portugál divatmodell azonban a közösségi médiás posztjai alapján fővárosunkba is szerelmes.

részletek

Norris végre megmutatta barátnőjét

Hosszú ideje ment a találgatás a rajongók részéről, hogy van-e párja a McLaren F1-es pilótájának, aki most egy Instagram-posztban tette hivatalossá, hogy egy portugál divatmodellel jár.

részletek

Ő lenne Ricciardo új barátnője?

Bár Daniel Ricciardo 2018-as éve a pályán eléggé rosszul alakult, úgy fest, a magánéletben szerencsésebb volt az ausztrál, aki a hírek szerint egy szintén perthi születésű modellel alkot egy párt.

részletek

Hamilton elárulta, van-e barátnője

A brit F1-es pilótát elég gyakran látni csinos hölgyek társaságában, és egy tévéműsorban feltették neki a kérdést, amit a paddockban nem szoktak: elrabolta-e valaki a szívét?

részletek

Láttátok már Esteban Ocon csinos barátnőjét?

Korábban maga is versenyzett, azonban néhány éve felhagyott az autókkal, és amellett, hogy manapság modellkedik, még középiskolába jár - bemutatjuk Alice Brasseurt!

részletek

Alonso Valentino Rossi exével kavar?

A spanyol sajtó úgy tudja, az F1 kétszeres világbajnoka új barátnőre tett szert az olasz modell Linda Morselli személyében, aki hosszú éveken keresztül a motoros legenda Valentino Rossi partnere volt.

részletek

Fernando Alonso hódításai

A világbajnok spanyol pilóta mindig is próbálta védeni magánéletét a nyilvánosság elől, ám hazájában a médiának mégis mindig sikerült valamit kiderítenie és pletykálnia nőügyeiről.

részletek

Ki kivel jár a Formula-E-ben?

Az F1-es pilóták párjait bemutató cikkünk sikere után most itt van mindez a Formula-E mezőnyére vonatkozóan. Több versenyzőt már a Formula-1-ből is ismerhetünk, ezúttal viszont sorra vesszük azokat a hölgyeket (és egy urat), akik mögöttük állnak.

részletek

Ki kivel jár az F1-es csapatvezetők körében?

Az F1-es pilótákat és párjaikat bemutató cikk sikerességét követően most itt a folytatás, amely már a csapatvezetők kevésbé ismert élettársait, családjait veszi sorra.

részletek

Ki kivel jár a Formula-1-ben?

A 2015-ös F1-es szezon 18 versenyzője közül 15-en jelenleg is kapcsolatban élnek – összeállításunkban bemutatjuk, ki kinek az oldalán piheni ki a hétvégi versenyek fáradalmait.

részletek

Alonso: Új csapat, új barátnő?

Noha már hivatalosan a McLaren csapatának tagja, Fernando Alonso nemrég megjelent a Ferrari karácsonyi partiján, mi több, egy igen szemrevaló hölgy társaságában...

részletek