DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Bottas fejből tudja a hódok átlagos péniszméretét

Az egészségesnél pajzánabb hangvételűre sikeredett Lewis Hamilton és Valtteri Bottas első 2021-es beszélgetése. Meztelen szaunázás, Roscoe saját bőröndje és a nagy kávédilemma is szóba került.

A tartalomgyártás idén sem áll le az F1-es csapatok közösségi csatornáin: a Mercedes egy a pilótái között zajló, olykor szürrealitásba csapó beszélgetésről készült videóval indítja a szezont. Még a holtszezon alatt ez volt Bottas és Hamilton idei első találkozása a csapat bázisán, akik noha előre megírt kérdéseket tettek fel egymásnak, de ilyen válaszokkal és ennyi nevetéssel nem lehetett tervezni a forgatókönyvben… A beszélgetés legérdekesebb részeinek szöveges leirata alatt a teljes videó is megtekinthető.

 

Bottas: Lewis, mivel foglalkoztál a télen?

Hamilton: A szerződésemen egyezkedtem jó sokáig! Amúgy a családdal töltöttem az időt. Te?

Bottas: Nekem szerencsére nem kellett szerződésekkel foglalkozni. Elég sokat voltam Finnországban, téli sportokat űztem, edzettem és párszor megnéztem a sarki fényt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által megosztott bejegyzés

Bottas: Mikor láttad a legdühösebbnek Totót [Wolff]? Mindig látom szembe jönni azt a klipet, amin a garázs asztalát veri, ha történik velünk valami verseny közben.

Hamilton: Hogy mikor láttam a legdühösebbnek? Biztosan azon alkalmak egyikekor, amikor Nicóval összeütköztünk. Valószínűleg Barcelonában. Úgy tűnt, hogy a haját is kitépte, mert kopasz foltok voltak a fején. Azán gondolom, vissza kellett ültetni! És te mikor láttad a legdühösebbnek?

Bottas: A 2019-es Német Nagydíj után határozottan nem volt boldog. Mindketten baleseteztünk. Az egész csapat különleges szerelést viselt, és emlékszem, Toto azt mondta a leintés után, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor karneválosat játszottunk egy versenyhétvégén.

Hamilton: Mi a legnevetségesebb tény, amit tudsz?

Bottas: A tél folyamán rendeztünk egy online kvízt a barátaimmal. Elég őrült dolgokat vettünk elő… én például milliméteres pontossággal tudom, mekkora az átlagos péniszmérete a hódoknak. 

Hamilton: [szakad a nevetéstől] Mekkora? Azt hittem, az emberi méretre fogsz kilyukadni, erre a hódok! Mégis miért tudsz te ilyen dolgot?

Bottas: Kifogytam a kérdésekből, és keresnem kellett valami újat. És azt hiszem, 30 milliméter átlagosan. Az európai hódoké!

Hamilton: Megnyitottad a webböngésződet és beírtad, hogy „mi az átlagos mérete a hódok…”

Bottas: Igen. Azért a Google-keresés közben kicsit aggódtam, nehogy letartóztassanak érte vagy valami…

Hamilton: [a következő kérdést olvassa] Minek vagy mostanában a megszállottja? Mármint a hódok péniszét leszámítva.

Bottas: Nos, mindig is imádtam a jó minőségű kávékat. Folyamatosan igyekszek kipróbálni új fajtákat, különféle pörkölésűeket.

Hamilton: A kávénak nem is jó az íze. Nekem elegem van belőle, mert nem finom. 

Bottas: Majd mutatok neked egy jót. Kapcsolatban vagyok egy finn céggel.

Hamilton: Szerintem undorító. Szoktam kávét inni, de egyszerűen nem jó. Teszel bele cukrot meg ilyeneket, hogy jobb legyen? 

Bottas: Nem, csak simán, feketén iszom. Be fogom bizonyítani, hogy nincs igazad!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által megosztott bejegyzés

Bottas: Előfordult már, hogy ott felejtettél valami fontosat a hotelszobádban?

Hamilton: Mindig elhagyok dolgokat. Mivel alig vagyok otthon, így a bőröndjeimből élek. Van egy nagy bőrönd, amiben csak a zenefelszerelésemet hordozom. Mindig nálam van a gurulós kofferem és a hátizsákom – utóbbiban tartom a proteineket és hasonlókat, hogy az utazás során is egészséges maradjak. Emellett minimum két nagy bőröndre van szükségem, ezen felül pedig jön velem a játszós táska is, amiben a PlayStationömet hordom. Ja, és Roscoe-nak is van egy egész bőrönje – ennek a srácnak még nagyobb kell, mint nekem! A vegán kaják, a kiegészítők, az átkozott labdái, a játékai… Szóval ezt a sokat mind viszem magammal. Ó, és még egy nagy, hordozható hangszóró is van nálam, mert ugye szeretek zenélni… Na, emiatt hagyok el gyakran dolgokat, például a fogkefémet. Egy rémálom az egész!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

Hamilton: Mi a legviccesebb, legőrültebb dolog, amit valaha csináltál? 

Bottas: A legőrültebb…

Hamilton: A streakinget próbáltad már?

Bottas: Az mi?

Hamilton: Amikor meztelenül végigfutsz a városon. 

Bottas: Ja, persze hogy csináltam. Gyerekkoromban sokszor, főleg télen. Egyébként a fagyott tóban való megmártózás is egy ilyen lehet, bár az a finneknél nem számít őrültségnek.

Hamilton: Na igen, az rémisztően hideg. És a szauna egyáltalán nem része a brit kultúrának. Emlékszem, egyszer elmentünk Finnországba Akival [Hintsa, a McLaren fizioterapeutája volt]. Mondta, hogy készüljek, mert megyünk szaunázni. Rendben, feleltem, hiszen voltam én már szaunában az úszómedence mellett a fürdőgatyámban. 

Bottas: De itt mindenki anyaszült meztelen volt, mi?

Hamilton: Igen, elég furcsa helyzet volt. Már az is meglepett, hogy a szauna egy különálló házikó. Volt mellette egy nappali, bementünk oda az edzőmmel, Aki pedig egyből meztelenre vetkőzött előttünk. Nagyon szokatlannak találtam a helyzetet, mert az iskolában soha senki nem vetkőzött meztelenre a másik előtt. De ő fogta magát, kisétált az épületből a szabadba, és átment a szaunába. Abnormálisnak tűnt, hogy nekem is ezt kelljen csinálni. Na de aztán beültünk mellé mi is, és én csak takargattam a testrészeimet, miközben ő ott terpeszkedett. Aztán egyszer csak fölállt, kiszaladt és elkezdett hemperegni a hóban, nekünk pedig csinálnunk kellett utána. Az emberek többsége számára ez őrültségnek tűnik, de hihetetlen érzés volt. 

Bottas: Nos, üdv Finnországban!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: