DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Így játszik Verstappen Kvjat kislányával

Kelly Piquet, a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lánya osztott meg egy videót, amelyben barátja, Max Verstappen játszik a kislányával – aki történetesen Danyiil Kvjattól van.

Az elmúlt időszak Formula-1-es bulvárhírei közül kétségkívül kiemelkedik az a fejlemény, miszerint Nelson Piquet lánya, Kelly immár Max Verstappen barátnője. Az ügy érdekessége, hogy Kelly Piquet korábban egy másik Red Bull-pilótával, Danyiil Kvjattal járt, sőt a párnak egy lánya is született – éppen az orosz versenyző 2019-es hockenheimi dobogója előtti napon.

2019 decemberében viszont szakított Kvjat és Kelly Piquet, egy évvel később pedig kiderült, hogy immár Verstappennel alkot egy párt a háromszoros F1-es világbajnok lánya. Ami különösen pikánssá teszi a „váltást”, hogy 2016-ban Verstappen éppen Kvjat helyét foglalhatta el szezon közben a Red Bull anyacsapatánál.

Kelly Piquet legújabb, Instagramra feltöltött, de egy hónapja készült videójából kiderül, hogy a holland pilóta már szorosan a család része, hiszen az is látható, ahogy Verstappen a másfél éves Penelopével – Kvjat és Kelly Piquet közös lányával – játszik. A videóban feltűnik egyébként még az F1-et szintén megjárt Nelsinho Piquet is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KELLY PIQUET (@kellypiquet) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: