DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Rosberg sportriporterként lesz ott Suzukában

Nico Rosberg jövőjéről sok hír felröppent korábban. Szóba hozták Formula-E csapattal csapatfőnökként, most azonban biztossá vált, hogy Japánban a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedhet.

A Mercedes egykori pilótája nemrégiben Robert Kubica menedzseri csapatába is belépett, így kijelenthető, hogy nem zárkózott el teljes mértékben a száguldó cirkusz világától. Ezúttal Martin Brundle, Damon Hill, Johnny Herbert és Anthony Davidson a Sky Sports F1-es szakértő csapatába áll be a következő hétvégére Suzukában a 2016-os világbajnok. 

Rosberg alig várja, hogy kipróbálhassa magát a fentebb említett területen: „Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem: csatlakozhatok a Sky Sports F1-es csapatához ezen a hétvégén Japánban. A visszavonulásom óta csak néhány nagydíjon voltam ott, de boldog vagyok, hogy visszatérhetek.”

 rosberg-riporter-japanban



„2016-ban nagyszerű győzelmet arattam ezen a pályán, így alig várom, hogy megoszthassam az emlékeimet Suzukáról” - folytatta a német a legutolsó pályával kapcsolatos emlékével.

A tavalyi bajnok azt is kiemelte, miért szereti annyira Japánt: „Imádom ezt a helyszínt, és a szurkolók is csodálatosak. Nagyszerű lehetőség adódik ezzel, hogy megköszönhessem a japán drukkereknek az elmúlt évek támogatását.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: