DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Szerelmi négyszögbe keveredett a MotoGP-sztár

Szappanoperába illő történetről számoltak be az olasz bulvárlapok, melynek főszereplője két csinos hölgy mellett egy olasz válogatott labdarúgó és egy MotoGP-pilóta – a helyszín a csodás Ibiza.

Megpróbáljuk összefoglalni a történetet, amivel Andrea Iannone a címlapra került Olaszországban – tessenek figyelni, nem lesz egyszerű. Szóval az egész úgy kezdődött, hogy Marco Borriello, az olasz válogatott korábbi csatára, aki jelenleg az Atalanta játékosa, visszatért Ibiza szigetére, hogy ott pihenje ki a szezon fáradalmait, csakhogy épp itt tartózkodott korábbi barátnője, az argentin Belen Rodriguez.

belen_fekco



Borriello azonban másfelé kacsintgat immár: szemet vetett a testvére társaságában a szigetre érkező Cristina Buccinóra, s a paparazzók június 18-án már le is fotózták őket. A hír állítólag felmérgelte Belen Rodriguezt annak ellenére, hogy azóta már ő is új párra talált Andrea Iannone személyében. Nem feltétlenül érzelmi, inkább „szakmai” jellegű lehet azonban az argentin lány féltékenysége, hiszen jelenleg a lapok szerint Buccinót tartják Ibiza legszexisebb showgirljének, Rodriguez pedig teljesen a háttérbe szorult – ami akár a Iannone-románcra is kihathat.

buccino

Hát ennyi, remélhetőleg legközelebb egy kiváló versenyeredményről számolhatunk be Iannonével kapcsolatban. Addig is mutatunk még egy képet a kedveséről.

belen_allo

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: