DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Brawn: Még van remény Schumacher számára

Michael Schumacher állapotát illetően ezúttal Ross Brawn, a hétszeres F1-es bajnok egyik legközelebbi barátja szólalt meg, aki többször is járt már látogatóban, mióta a legendát hazaszállították.

Azon rajongók számára, akik bíznak Michael Schumacher felépülésében, elsősorban a nem hivatalos értesülések jelenthetnek reményt, hiszen a család (pontosabban az őket képviselő Sabine Kehm) csak meglehetősen szűkszavúan nyilatkozik a német legenda állapotáról, mióta Schumachert hazaszállították.

Legutóbb egykori technikai igazgatója és régi barátja, Ross Brawn szólalt meg a hétszeres világbajnok állapotát illetően, aki részleteket szintén nem árult el Schumacherről, de szavai mindenképpen bizakodásra adhatnak okot. A német legenda minden bajnoki címénél közreműködő brit szakember így nyilatkozott a Mirrornak:

schumacher_brawn_



 

„Kapcsolatban állok a családdal” – mondta Brawn. „Igyekszünk megtartani az egyensúlyt a látogatások és a hívások terén, hogy ne legyek a terhükre. Már többször voltam nála, a felesége, Corinna pedig néha felhív, hogy beszámoljon a fejleményekről. Továbbra is csak imádkozunk minden egyes nap, hogy eljuthasson egy szintre, ahol... Ez persze lassú, de mindig van remény.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: