DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Így öltöztek a pilótabarátnők Monzában

Mint azt már megszokhattuk, a versenyzők barátnői és feleségei stílusos és márkás ruhákban jelennek meg a paddockban. Ez az Olasz Nagydíj hétvégéjén sem volt másként.

Jessica Buttont egész hétvégén az Equipment ruhadarabjaiban láthattuk. Csütörtökön a francia márkából egy szürke pólót választott, farmerje, Dior napszemüvege és K. Jacques szandálja mellé.

jess1



Pénteken az Equipment fekete felsőjére és az Alaia táskájára voksolt.

jess2

Szombaton a megszokott napszemüveg és szandál mellett a párizsi márka ingében és kardigánjában jelent meg – utóbbit később egy Jenson Button feliratú dzsekire cserélte.

jess3

Vasárnap sötétkék ingruhát, világos kardigánt választott ismét Equipmenttől, mellé Chloe cipőt és Dior napszemüveget vett fel.

jess4

Lara Alvarezt az időmérőn Zara nadrágban, Miss Hamptons napszemüvegben és Pull & Bear cipőben láthattuk.

lara1

Vasárnap is a spanyol márkáknál maradt, a napszemüveg mellett ezúttal a Stardivarius egyik felsőjét viselte.

lara2

Minttu Virtanen szombaton ismét kedvenc színére a feketére szavazott, hosszú Zara kardigánban, Saint Laurent magassarkúban, Celine napszemüvegben, Hermes táskával, Cartier nyaklánccal és Hublot órával jelent meg.

minttu1

Vasárnap Pinko felsőt, Zara nadrágot, Christian Louboutin magassarkút viselt és nem hiányoztak a megszokott kiegészítői sem. 

minttu2

Fabiana Ecclestone megint Raffaela Massa testvérének, Carol Bassi kollekciójának egyik darabját viselte. A mellény jól passzolt Chanel táskájához és RayBan napszemüvegéhez is.

 

fabi

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: