DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Kiderült, hová tűnt el Palik László

Az egykori népszerű F1-es szakkommentátor 2010 végén vonult ki a közéletből, azóta keveset hallani róla. A minap titokban próbált hazautazni Magyarországra – nem sikerült neki!

A Mallorca – Budapest repülőjáraton ugyanis ott ült a Blikk egyik olvasó-riportere, aki természetesen egyből felismerte a fiaival, Vilmossal (9) és Vincével (6) hazafelé igyekvő Palikot.

„Mallorcáról jöttünk haza a párommal, s ugyanarra a repülőre foglaltunk jegyet, mint Palikék. A felesége viszont nem volt velük. Alaposan meglepődtem, amikor megpillantottam őket. Budapesten egy hölgy várt rájuk, szerintem László nagylánya volt, mindenesetre a gyerekek, amikor megpillantották, azonnal a nyakába ugrottak” – számol be róla a Blikk informátora, aki a cikkhez illusztrációként használt képeket is készítette.



A Blikk egy másik informátora azt is megerősítette, hogy Palikék nem véletlenül éppen Mallorcából utaztak haza Budapestre, hiszen a volt F1-es szakkommentátor a spanyol szigetváros festői környezetében telepedett le családjával, a már említett két lurkóval és feleségével, Marsi Anikóval.

„Egy helyen sportolnak a gyerekeink, így sűrűn találkozom velük. Teljesen hétköznapi család benyomását keltik, mindig közvetlenek. Ha csak teheti, Laci és Anikó együtt viszi a srácokat óvodába, iskolába. Egymás között mindig magyarul beszélnek, de a fiúk spanyolul és angolul is folyékonyan tudnak, ahogy Anikót is hallottam már mindkét nyelven társalogni. A gyerekek egyébként fociznak és karatéznak, a szülőknek pedig olyannyira nincsenek sztárallűrjeik, hogy a családfő például rendre beszáll futballozni a többi apukával egyetemben az edzések végén” – osztotta meg a publikummal egy Mallorcán élő informátor, aki még azt is elmondta:

„A tengerhez közeli apartmanban laknak, Anikó szinte mindennap legalább egy órát kocog a parton. Biztos vagyok benne, hogy Laci is sportol, mert egyáltalán nem engedte el magát, sőt. Mivel sokat utazom a munkám miatt, ezért gyakran megfordulok a reptéren, s a volt sportriportert is többször láttam már egyedül a gépére várakozni. Gondolom, az üzleti ügyeit intézi, de a Blikkben olvastam, Magyarországon is jó néhányszor feltűnik.”

Palik néhány hónapja már szerepelt a bulvárlapok címlapján, akkor is egy gyors hazalátogatása szolgáltatott témát az újságíróknak. Hogy pontosan miért vonult ki 2010 végén a közéletből, és miért költözött külföldre, arról pontos indoklást sohasem adott (nem mintha kéne neki), de vélhetően nyugalomra vágyott, ezért is nem árulta el azt sem, hogy hova költözött családjával. Úgy sejtjük, nem örül neki, hogy ez most kiszivárgott, de bízunk benne, hogy a mallorcai családi idill ettől függetlenül továbbra is zavartalanul továbbél majd. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: