Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Palik

Palik Lászlóról nyilatkozott felesége

Amióta visszavonult az F1-es közvetítésektől, nagyon keveset, sőt, szinte semmit sem tudni Pailk Lászlóról - most feleségét, a TV2 híradósaként dolgozó Marsi Anikót kérdezték róla.

részletek

Palik mégsem tér vissza a tévézéshez?

Mi sem tudjuk, hogyan lehetne a legigényesebben tálalni egy bulvárlap felfedezését, mindenesetre álljon itt a legújabb fejlemény azzal kapcsolatban, hogy akkor most mi is a helyzet Palik László F1-hez való visszatérésének ügyével.

részletek

Retro – Schumi és Alonso legnagyobb csatája

Persze a címbe az „egyik” szó még odaférne, hiszen a két klasszis 2005-ben és 2006-ban is óriásit harcolt egymással Imolában – most az utóbbiról, no meg egy bevont szuperlicenszről emlékezünk meg.

részletek

Kiderült, hová tűnt el Palik László

Az egykori népszerű F1-es szakkommentátor 2010 végén vonult ki a közéletből, azóta keveset hallani róla. A minap titokban próbált hazautazni Magyarországra – nem sikerült neki!

részletek

Budapesten látták Palik Lászlót

A volt F1-es kommentátor, és a Hungaroring egykori elnöke rég nem él már az országban, a Blikk információ szerint most mégis a fővárosban látták - egy német rendszámú autóval.

részletek

F1-Archív: Zsinórban a 6. Schumacher-pole

Michael, Ralf, Lewis és Kimi sikerei, éremrendszer, BAR-Mercedes, távozó Jean Todt, tragikus Lola, megújuló Hungaroring és az ismeretlen 19 éves Nick Heidfeld. Március 17. hírei 1997 és 2014 közt.

részletek

Így született a Mansell, az Alesi és a Palik-kanyar

Évek óta visszatérő téma hazai autósportos berkekben, hogy miért nincs hivatalos neve a Hungaroring kanyarjainak. A szurkolói köznyelvben, illetve a honi versenyzőtársadalom belső nyelvhasználatában azonban három kanyar nem-hivatalos elnevezése is szélesebb körben elterjedt.

részletek
Olvastad már?