DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Horner méregdrága autót vett nászajándékul

A Red Bull csapatfőnöke hosszas előkészületek után mondta ki a boldogító igent kedvesének, az ex-Spice Girl Geri Halliwellnek. Horner több F1-es nagyságot is meghívott esküvőjére.

Álomesküvő és álomajándék – röviden így lehetne jellemezni a Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek, és az egykori Ginger Spice-nak, Geri Halliwellnek Bedfordshire-ben tartott egybekelését. A nagy napot már régóta szervezték a felek, és mindkét oldalról több híresség is részt vett a woburni Szent Mária-templomban tartott szertartáson, úgy, mint Emma Bunton (alias Baby Spice), Horner pedig F1-es barátait, Eddie Jordant, Jackie Stewartot, Daniel Ricciardót és a skótszoknyában megjelenő David Coulthardot látta vendégül.



Horner tudta, hogy menyasszonyának régi kedvence a Goldfinger című 1964-es James Bond-filmben feltűnő Aston Martin DB5-ös, ezért úgy döntött, hogy ezzel a 140 millió forint értékű luxusjárgánnyal lepi meg kedvesét nászajándékul. A szertartás után Geri mikrofont ragadott, és elénekelte a Spice Girls leghíresebb slágerét, a Wannabe-t, a megjelentek egyszeri megdöbbenésére és örömére – az ex-énekesnő azért viccelte meg az egybegyűlteket, mert korábban megtudta, hogy megismerkedésük idején Horner rákeresett a hölgy nevére, és hogy-hogy nem, erre a dalra akadt rá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: