DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Népszerű luxusautókkal bővül a Matchbox™ sokszínű portfoliója

Népszerű autómárkák luxusmodelljeivel színesíti az élethű kidolgozásukról híres Matchbox™ kisautói sorát a Mattel. A „Vezesd az álomautód” kampány részeként bemutatott Mercedes-Benz, BMW, Porsche, VW és Mini kisautókat a rajongók akár már 690 forintért* megvásárolhatják.

Tovább színesíti a hazai piacon a Matchbox™ kisautók kínálatát a Mattel. A márka legújabb „Vezesd az álomautód” globális kampányának részeként a rajongók a Mercedes-Benz, BMW, Porsche, VW és Mini márkák klasszikus modelljeit vásárolhatják meg akár 690 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Matchbox™-ra jellemző valósághű kialakítás érdekében az új modelleket a Mattel az autógyártókkal közösen, a járművek tervrajzainak figyelembevételével alkotta meg.  

Matchbox_Porsche911CarreraCabriolet



„A Matchbox™ különlegessége a megalapítása óta a valósághű kidolgozásban rejlik, így a most debütáló kicsinyített replikák megjelenése is teljesen megegyezik az életnagyságú autóéval. Az ikonikus autómárkákkal közös együttműködés lehetővé tette, hogy a kampány részeként olyan darabok születhessenek, amelyek egyaránt izgalmasak a Matchbox™ kisautókkal még csak ismerkedő, és az akár több száz darabos kollekcióval rendelkező rajongók számára” – mondta Török Kata, a Mattel Magyarországi brand managere.

Matchbox_Mercedes_G550

A „Vezesd az álomautód” globális kampány részeként a Matchbox™ a Mercedes-Benzzel együttműködve egy rövidfilmet is készített a luxusautók világában megszokott képi elemeket alkalmazva, a kisautók életnagyságú változatának egy korábbi, klasszikus reklámjára reflektálva.

Az új kollekció darabjai akár 690 forintos* áron már a hazai üzletekben is elérhetőek.

A „Vezesd az álomautód” kampány reklámfilmje:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: