DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hét Ferrari-modellautó a Shellnél

A Shell egy újabb nagyszerű meglepetéssel várja az autózás szerelmeseit, hiszen az idei nyáron hét egyedi Ferrari modellautót vihetnek haza azok, akik a tankolásuk során használják a ClubSmart kártyájukat. Ugyanez a készlet megnyerhető a Formula.hu játékában!

Mindegy, hogy a tíz World Sports Car Bajnokságot nyert Testa Rossa, vagy a Ferrari legnagyobb teljesítményű autója, az F 50 modell kerül elsőként a gyűjteménybe, nem éri csalódás azokat, akik idén nyáron szeretnének szert tenni a Ferrari modellek egyikére.

Már 25 liter üzemanyag vásárlása elég ahhoz, hogy Shell V-Power üzemanyagok esetén kettő, a Shell FuelSave és Shell AutoGas üzemanyagok vásárlása esetén egy matricával bővüljön a pontgyűjtő füzet! Összesen csupán négy matrica, és egy Shell ClubSmart kártya szükséges ahhoz, hogy kedvezményes, 495 Forintos áron juthassunk hozzá a Ferrari modellek egyikéhez!

A Shell töltőállomásokon 2018. augusztus 26-ig hét Ferrari modell érhető el: 250 Testa Rossa, 250 GTO, 365 GTB4, The GTO, F50, 40 Scuderia, 488 Spider, amelyeket a ClubSmart kártya használata során lehet megszerezni.



A FERRARI modellek rajongói összesen hét modell közül választhatnak!

Testa Rossa: Egy ikonikus autó, amely kifejezetten versenyzésre született. A modell több változatban összesen 10 World Sports Car Bajnokságot nyert meg.

250 GTO: Ez a kocsi magában hordozta a legendás Ferrari filozófiát: teljesítmény és stílus a legmagasabb szinten. A Giotto Bizzarini által vezetett fejlesztőcsapat egy szélcsatornában kísérletezte ki a modell vonalvezetését.

365 GTB4: A nagy teljesítményű elülső motorja miatt nagyon fontos mérföldkő volt a Ferrari kupék történetében. A 365 GTB4 szinte azonnal elnyerte a Daytona becenevet, valószínűleg az 1967-es „24 óra Daytonában nevű versenyen elért 1-2-3. helyezése miatt.

The GTO: Az 1984 GTO-t a genovai Autókiállításon mutatták be limitált szériaként, de akkora sikert aratott, hogy azonnal meg kellett emelni a gyártási mennyiséget.

F50: Az F50 a Ferrari eddigi legnagyobb teljesítményű autója, közúti autó létére megközelítette egy F1-es versenyautó teljesítményét. A Ferrari 50-edik születésnapjára készült 1995-ben.

430:  A 430 Scuderiát maga Michael Schumacher tesztelte, javaslatai alapján számos fejlesztést beépítették az autóba, amelyek megkérdőjelezhetetlen előnyt jelentettek a versenytársakkal szemben.

488 Spider: A Ferrari 488 Spider a legújabb fejezet a Maranello V8 sport cabriók megállíthatatlan történetében.

A matricákat 2018. június 25. és 2018. augusztus 19. között lehet gyűjteni, a beváltási idejük augusztus 26-ig, illetve a készlet erejéig tart. A különböző Ferrari modellautók készlete töltőállomásonként eltérő lehet. A Ferrari modellautók a Promóción kívül nem vásárolhatók meg.

A teljes készletet a Formula.hu egyik szerencsés olvasója is megnyerheti. Július 5-ig tart játékunk, amely során mindössze egyetlen kérdésre kell helyes választ adni. Részletek a nyereményjátékról és jelentkezés ide kattintva.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: