DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Elmebeteg és gonosz – Felgyújtották a 950 lóerős Audit

Sajnos minden nap hallani arról, hogy emberek megmagyarázhatatlan tetteket követnek el, hogy egy másik bűntettüket próbálják leplezni. A folyamat egyre több bűncselekményt hoz magával.

Ennek oka, hogy egyre több minden lesz, ami elől menekül, mire az elkövető éppen a saját csapdájába esve nyeri el a büntetését. A gond csak az, hogy mire vége lesz az őrült játéknak, sok mindenkit és sok mindent tesznek tönkre, érthetetlenül és főleg primitív belsőről tanúskodva.

Audi_égett



Egy hasonló eset történt Hollandiában nemrég, amikor Jon Olsson ismert síbajnok Audi versenyautóját elrabolták és porig égették.  A Gumball 3000 raliversenyre készített 950 lóerős S6-ost egy reklámforgatásra vitték Hollandiába, ahol aztán megjelent két fegyveres, majd miután megfenyegették az operatőrt és a tulajdonost, beugrottak az autóba és elhajtottak.

Amikor kihajtottak a városból, az A10-es körgyűrűn jöttek rá, hogy a kulcs a tulajdonosnál maradt, így ha leállítják a motort, többet nem indíthatják be. A hirtelen düh és a félelem, hogy nyomot hagytak az autóban, arra ösztönözte őket, hogy felgyújtsák a több mint 400 000 eurót érő különleges versenygépet, majd elmeneküljenek.

A teljesen porig égett autóból semmi sem maradt. Amikor a romokat megtalálták, még a helyszínelők is percekig döbbenten álltak, látva az érthetetlen pusztítást. Pedig semmi értelmes ok nem volt a cselekedetre…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: