Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Bűncselekmény

Fegyveresek támadtak az Indy 500 pole-pozíciósára

Órákkal azután, hogy elhódította az Indy 500 első rajtkockáját, a Ganassi versenyzőjére, Scott Dixonra, feleségére, és korábbi versenytársára, Dario Franchittire fegyveresek támadtak rá Indianapolisban.

részletek

Ecclestone neje: Egy nehéz nap a bíróságon

Megkezdődött az F1-guru egykori pilótájának és hat társának tárgyalása, akik azzal fenyegetőztek, hogy lefejezik Ecclestone (nála egyébként közel húsz évvel fiatalabb) elrabolt anyósát.

részletek

Bebörtönözték az ál-Mercedes-főnököt

Hamis üzleteket kötött, kifizetetlen szállodai szobákat hagyott maga után, s több ezer fonttal meglopta egy állásinterjú jelentkezőjét a Mercedes egyik F1-es főnöke. Legalábbis ez volt a látszat...

részletek

Hatalmas luxusautó-csalás Magyarországon

Eredményes felderítésről számolhattak be a Jász-Nagykun-Szolnok megyei nyomozók: a külföldi hatóságokkal együttműködve nagyértékű luxusautó-csalást sikerült leleplezni.

részletek

Elmebeteg és gonosz – Felgyújtották a 950 lóerős Audit

Sajnos minden nap hallani arról, hogy emberek megmagyarázhatatlan tetteket követnek el, hogy egy másik bűntettüket próbálják leplezni. A folyamat egyre több bűncselekményt hoz magával.

részletek

Horner: Értelmetlen bűncselekmény

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner rámutatott, hogy nemcsak felháborító, de egyúttal értelmetlen is volt a másfél héttel ezelőtti betörés az istálló F1-es központjába. A kupák harmada megvan.

részletek
Olvastad már?