DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Tereprali

A HQ Racing kihagyja a Baja Polandet

A kevéssé szerencsésen alakult HunGarian Baja után a HQ Racing gőzerővel készült a Világkupa következő futamára, az e hétvégén Szczecin központtal sorra kerülő Baja Polandre. Sajnos azonban úgy alakult, hogy a csapat egyik egysége sem állhat rajthoz a lengyel versenyen: Hangodi Zoltán egy sérülés miatt nem indulhat, Juhász Gábornak pedig az autója nem készült el.

“Nagyon sajnálom, hogy nem tudok indulni a Baja Polanden, mert nagyon szeretem és nagyon vártam ezt a versenyt. Sajnos a múlt héten megsérült a lábam, és az orvos sem javasolta, hogy induljak, de értelme sem lenne, mert nem tudnék úgy versenyezni, ahogy szeretnék. Ez egyben azt is jelenti, hogy számomra véget ért az idei terepralis évad. Nem így terveztem ezt az évet, de most már nincs más hátra, mint felkészülni a következő szezonra” – mondta el Hango.

HQ Racing_BajaPoland



A Baja Poland pénteken délután egy 7 kilométeres prológgal indul, szombaton kétszer 144 kilométernyi, vasárnap kétszer 65 kilométernyi szelektív szakasz vár a Világkupa és a Közép-európai Zóna Trófea mezőnyére.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: