DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

A Forza Horizon 4-ben is lesz GTA Spano

A GTA Spano spanyol sportautó is megtalálható lesz a hamarosan érkező Forza Horizon 4 garázsában. A gépszörny 2,9 másodperc alatt van 100-on és nagyjából 370 km/óra a végsebessége.

A méltán híres videojáték-sorozat következő része, a Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg, és több, mint 450 autót próbálhatunk majd ki a megjelenést követően, amely szám a jövőben biztosan nőni fog még. A Playground Games és a Turn 10 Studios által fejlesztett, és a Microsoft által forgalmazott, Xbox One –és Windows-exkluzív játék az egyik legelismertebb és legkelendőbb versenyjáték az egész világon.

A videojáték Nagy-Britanniában játszódik majd, és mind a négy időjárási évszakot kipróbálhatjuk majd, így a játékosoknak minden körülmény között lehetőségük van helytállni. Ebben a játékban kap helyet tehát egy olyan autó, mint a GTA Spano, amely már eddig is több neves videojátékban szerepelt. A teljesség igénye nélkül: Forza Motorsport 7 (Microsoft), Driveclub (Sony), Need for Speed (EA), vagy akár az Asphalt 8: Airborne (Gameloft).



A GTA Spano egyébként egészen meggyőző technikával rendelkezik, hiszen egy 7990 cm3-es, V10-es ikerturbó hajtja, amely 925 lóerőre, illetve 1220 Nm-es forgatónyomatékra képes. A Spanóban továbbá található egy saját fejlesztésű, hétsebességes szénszálas váltó is, és mindezzel a fegyverarzenállal 2,9 másodperc alatt éri el 0-ról a 100-at ez a gépszörny, csúcssebessége pedig több, mint 370 km/óra. A Spania GTA ezentúl egy új monocoque-ot is kifejlesztett, amely minden sportautó között egyedülálló, olyan innovatív összetevőket használt, mint a titánium és a grafén, amely a legtökéletesebb merevséget és könnyűséget egyszerre biztosítja az autó számára. Ezek teszik a GTA Spanót a mai szuperautók egyik mérvadó darabjává.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: